- Konu Sahibi cimcimegfb
-
hayır birde Erdoğanda seçime giriyor olsa,hanı ak partıye kızmak deseler okey anlıcamda :)bunlar evde çoluk çocuğa kızınca pkk ya teslim edıyorlar herhal,hanıma falan kızınca direk dağa bir telefon,hdp konvoyu eşliğinde hoppp mor dağlar :)
Bu ulkeyi cumhurbaskanimiz Erdogan aydinlik yarınlara goturcek ins . Su otlarin icinde cikan arsiz otlar ayitlandi mi insneyse hiç şüphem yok zatende,doğru yoldayız,bunların sevmediği Birine sevdalıysam yok kesın doğru,ahanda sağlayı,vatanını satıp,ermenı ihanetınden dolayı oscar alan bırı Erdoğana kızyorsa,sevmıyorsa,ve dış güçler bu kadar Erdoğan duşmanı ise,işlem tamam,
kız ılaçlama mı yapsak acep,yabanıı otalara yapıyorlarya :)bu asker mor dağları elbet kırmızya boyarBu ulkeyi cumhurbaskanimiz Erdogan aydinlik yarınlara goturcek ins . Su otlarin icinde cikan arsiz otlar ayitlandi mi ins
kız bunların hepsi aynı bacım,hepsi bir olup ekmelın yanına dıkılmedılermiErdogan karsitiysaniz mhp ye verin chp ye verin cok vatan severseniz.
kız ılaçlama mı yapsak acep,yabanıı otalara yapıyorlarya :)bu asker mor dağları elbet kırmızya boyar
yok sonrada şehitler var deyıp üzgünüz yas fılan naraları atarlarKatilleri sokun bakalım meclise Ben koyu bır AKP lıyım ama anlamıyorum. Tamam siz AKP sevmıyorsunuz tamam ama insan ne akla hizmet o katillere oy atar onca şehitlerimizi hiç mi düşünmüyorsunuz. Eliniz nasıl gidiyor anlamıyorum. Chp var Mhp var onlara yatın en kötu nedem HDP Allah ıslah etsın.
aynen benım gözümde hdp ve pkk aynıdır. Onlar ne kadar aynı değil deselerde .yok sonrada şehitler var deyıp üzgünüz yas fılan naraları atarlar
düşmanımın düşmanı dostumdur zihniyeti,bunlarda ne gezer vatan sevdası,aynen benım gözümde hdp ve pkk aynıdır. Onlar ne kadar aynı değil deselerde .
bu oyunu mhp liler bozacak:) İyide zaten görüşü belli bu adamın, şaşırtıcı değil.
"Ben chp ' nin zaten hiçbir zaman tek parti olacağına inanmıyorum, o güç yok onda. En iyisi oyum boşuna gitmesin, blok matematiği hesabı olarak hdp barajı geçerse akp tek başına başımızda durmaz. Vatanımı çok seviyorum. pkk yanlısı olduğunu düşündüğüm akp ye çok kızgınım.Bitsin artık bu kanlar. Ülkemiz bölünmesin. Kahrolsun pkk , pardon akp . Sempatik demirtaşadır oyum ."
Ha ha ha
Seçimlerden beridir zaten hep bunu okuyoruz.. Kime oy verirseniz verinde kendinizi kandırmayın. Karşınızdaki insanların zekasını hafife almaktır bu.
ondan değil canım,bunlar muhalefetle,kanla ve erdoğan duşmanlığı ile beslenıyorlar,yoksa sıkar vatanı yönetmek,yiğitse yonetsınler,hiç vaat varmı,anca akp,Erdoğan,saray,Kendi partilerine güvenmiyorlarki. İşleri pkk ya kalmış
ondan değil canım,bunlar muhalefetle,kanla ve erdoğan duşmanlığı ile beslenıyorlar,yoksa sıkar vatanı yönetmek,yiğitse yonetsınler,hiç vaat varmı,anca akp,Erdoğan,saray,
4 lü canım,4. de bu mıletın ta kendısı :)Akp,erdogan,saray
Bu 3luden fena tirsliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?