• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orhan Pamuk oy vereceği partiyi belli etti

neyse hiç şüphem yok zatende,doğru yoldayız,bunların sevmediği Birine sevdalıysam yok kesın doğru,ahanda sağlayı,vatanını satıp,ermenı ihanetınden dolayı nobel alan bırı Erdoğana kızyorsa,sevmıyorsa,ve dış güçler bu kadar Erdoğan duşmanı ise,işlem tamam,

neyse hiç şüphem yok zatende,doğru yoldayız,bunların sevmediği Birine sevdalıysam yok kesın doğru,ahanda sağlayı,vatanını satıp,ermenı ihanetınden dolayı oscar alan bırı Erdoğana kızyorsa,sevmıyorsa,ve dış güçler bu kadar Erdoğan duşmanı ise,işlem tamam,
Bu ulkeyi cumhurbaskanimiz Erdogan aydinlik yarınlara goturcek ins . Su otlarin icinde cikan arsiz otlar ayitlandi mi insEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

kız bunlarda haklı,cici çocuk çalacak,bunlar oynayacak,yazık Davutoğluda,Erdoğanda ne saz çalar,onlar sadece para çalar,bunlar ise biri çalsın,biz içelim güzelleşelım kafasında,

o_O Katilleri sokun bakalım meclise Ben koyu bır AKP lıyım ama anlamıyorum. Tamam siz AKP sevmıyorsunuz tamam ama insan ne akla hizmet o katillere oy atar onca şehitlerimizi hiç mi düşünmüyorsunuz. Eliniz nasıl gidiyor anlamıyorum. Chp var Mhp var onlara yatın en kötu nedem HDP :KK11: Allah ıslah etsın.

o_O Katilleri sokun bakalım meclise Ben koyu bır AKP lıyım ama anlamıyorum. Tamam siz AKP sevmıyorsunuz tamam ama insan ne akla hizmet o katillere oy atar onca şehitlerimizi hiç mi düşünmüyorsunuz. Eliniz nasıl gidiyor anlamıyorum. Chp var Mhp var onlara yatın en kötu nedem HDP :KK11: Allah ıslah etsın.
yok sonrada şehitler var deyıp üzgünüz yas fılan naraları atarlar

:) İyide zaten görüşü belli bu adamın, şaşırtıcı değil.

"Ben chp ' nin zaten hiçbir zaman tek parti olacağına inanmıyorum, o güç yok onda. En iyisi oyum boşuna gitmesin, blok matematiği hesabı olarak hdp barajı geçerse akp tek başına başımızda durmaz. Vatanımı çok seviyorum. pkk yanlısı olduğunu düşündüğüm akp ye çok kızgınım.Bitsin artık bu kanlar. Ülkemiz bölünmesin. Kahrolsun pkk , pardon akp . Sempatik demirtaşadır oyum ."

Ha ha ha

Seçimlerden beridir zaten hep bunu okuyoruz.. Kime oy verirseniz verinde kendinizi kandırmayın. Karşınızdaki insanların zekasını hafife almaktır bu.

:) İyide zaten görüşü belli bu adamın, şaşırtıcı değil.

"Ben chp ' nin zaten hiçbir zaman tek parti olacağına inanmıyorum, o güç yok onda. En iyisi oyum boşuna gitmesin, blok matematiği hesabı olarak hdp barajı geçerse akp tek başına başımızda durmaz. Vatanımı çok seviyorum. pkk yanlısı olduğunu düşündüğüm akp ye çok kızgınım.Bitsin artık bu kanlar. Ülkemiz bölünmesin. Kahrolsun pkk , pardon akp . Sempatik demirtaşadır oyum ."

Ha ha ha

Seçimlerden beridir zaten hep bunu okuyoruz.. Kime oy verirseniz verinde kendinizi kandırmayın. Karşınızdaki insanların zekasını hafife almaktır bu.
bu oyunu mhp liler bozacak

Kızlar bu hdp ye oy veren ınsnlar,ünlüler,aydınlar aslında çok iyi insanlar,kızlar bunlar tehdıt edılıyor,yoksa,vatanını satarmı hiç insan,teroristle kolkola girermi,cıkkk gırmez,bunları pkk tehdıt edıyor,kesın

Back
X