(ORHAN AYDIN-ESABİL EKER)İki doktor arasında kaldım yardımınıza ihtiyacım var...

FairyTale7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
346
444
Başlıktada belirttiğim üzere 2 doktor arasında kaldım. Esabil ekere geçen cuma günü randevum vardı fakat 1 ay görevlendirmeyle şehir dışındaymış anlam veremedim. 1 ay beklemektense(sadece muayene için) çarşamba günü orhan aydına muayene olacağım ama ameliyat konusunda hangisine olurum bilmiyorum. Orhan aydın onkolojide bana ulaşım açısındanda yakın öncesi sonrası yapıp burnunun nasıl şekil alacağını söylüyormuş ama esabil beyde aynı şey geçerli değilmiş bana akıl vermenizi ve 2 doktordan hangisini seçebilecegimi söylerseniz çok mutlu olurum....

Şu an özele ayırabileceğim param yok ki tatlım
merhaba , esabil eker e ameliyat oldum. tavsiye edebilirim . ama bulunduğu hastane aşırı kalabalık , o güler yüzlü doktor bile çileden çıkıyor ve uzun uzun dinleyemiyor bazen. aynı hastanede bir plastik cerrah daha var ahmet dalveren di sanırım adı bi de onu araştırın isterseniz. ama esabil beye güvenebilirsiniz

merhaba , esabil eker e ameliyat oldum. tavsiye edebilirim . ama bulunduğu hastane aşırı kalabalık , o güler yüzlü doktor bile çileden çıkıyor ve uzun uzun dinleyemiyor bazen. aynı hastanede bir plastik cerrah daha var ahmet dalveren di sanırım adı bi de onu araştırın isterseniz. ama esabil beye güvenebilirsiniz
ne zaman ameliyat oldunuz ? nefes alma sıkıntılarını gideriyor mu? çoğu memnun kalmayan gördüm forumda bile. 2. ameliyat gerekebiliyor

ne zaman ameliyat oldunuz ? nefes alma sıkıntılarını gideriyor mu? çoğu memnun kalmayan gördüm forumda bile. 2. ameliyat gerekebiliyor

36 gün oldu . öncelikle nefes sorunu ve şekli için istedim bu ameliyatı. henüz nefes alamıyorum. tam iyileşmeyi bekliyorum. benim gör düğüm yorumların çok azı memnun değildi. genelde memnunlar. burnun şeklinin oturmasından sonra karar vermek gerek bence.

36 gün oldu . öncelikle nefes sorunu ve şekli için istedim bu ameliyatı. henüz nefes alamıyorum. tam iyileşmeyi bekliyorum. benim gör düğüm yorumların çok azı memnun değildi. genelde memnunlar. burnun şeklinin oturmasından sonra karar vermek gerek bence.
nefes alma + estetik olunca devlet karşılamıyor değil mi? kaç ay önceden randevu almıştınız?

Orhan aydına gerçekten ameliyat olan biri var mı ? memnun kaldınız mı ? ben hocayla görüştüm ama karar veremedim olsammı olmasam mı ? yardımcı olorsanız iyi olur...

X