- 3 Şubat 2014
- 97
- 49
- 53
aminn inşşBeğendiğin için çok teşekkür ederim Allahım hayırlı bir doğum sağlıklı bir bebek nasip etsin canım. Sipariş alıyoruz evet
Tulum derken bana bir kaç beğendiğiniz resim gönderirseniz ona göre sonuçlandırırız yok her hangi bir tulum derseniz de ona göre biz size resim göndeririz, ne zaman isterseniz tekrar teşekkür ederim.
aminn inşş
canım resim yok bende ama normal bu pepe vardı ya onun üzerindeki tulumdan önü cepli askılı normal bi tulum aslında bu arada fiyatı ne kadar olur sanırım aralık ocak gibi verebilirim inş siparişi bulursam o zamana kadar da resim atarım Allah kolaylık versin canım
Teşekkür ederim canım, basit örgüyü öremeyen o kadar çok kişi var kihepsi cok guzeller ellerinize saglik, bende orgu ormeyi cok seviyorum ama sadece basit orgu orebiliyorum.
yok cnm ben yurtdisindayim etrafimda boyle orgu oren yok.Teşekkür ederim canım, basit örgüyü öremeyen o kadar çok kişi var ki, bence biraz daha zorlasanız bütün modelleri örebilirsiniz m utlaka çevreniz de bilen birileri vardır, yok olmuyor derseniz de bu topik o nedenden dolayı var isteyin örelim
benim 6 yaş arkadaşımın çocuguna yelek istiyorum model bulsam yaparmısınız fiyatları neye göre belirlediğinizi söylerseniz memnun olurum.
MERHABA İNTERNETTE ...ADINDA ÇOK GÜZEL BİR SİTE VAR.ÇOK GÜZEL ELİŞLERİ VAR UYGUN FİYATA BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM.ÇOK GUZEL ŞEYLER ALDIM ORDAN.
aaaaa yeni gördüm canım :) ben de yeni modeller var mı diye girmiştim hatta sipariş de verecektim :)))) aminnnnn inşşş çok çok tşk edrm iyi niyetlerin için :)
Allah razı olsun teyzesi :) beğendiğim modeller var onları sana nasıl gönderebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?