Örgülerimizle bebeklerimiz sıcacık,her ilmek ayrı bir emek lütfen bakmadan geçmeyin..

aminn inşş
canım resim yok bende ama normal bu pepe vardı ya onun üzerindeki tulumdan önü cepli askılı normal bi tulum aslında bu arada fiyatı ne kadar olur sanırım aralık ocak gibi verebilirim inş siparişi bulursam o zamana kadar da resim atarım Allah kolaylık versin canım

Tamam canım ben sana fiyat konusunda dönerim ne zaman istersen o zamana yaparız inşaallah. Zamanı gelince netleştiririz.

Eklentiler

• image.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 77
İyi günlerde kullansın bebişlerimiz
Sağlıklı sıhhatli inşaallah...

hepsi cok guzeller ellerinize saglik, bende orgu ormeyi cok seviyorum ama sadece basit orgu orebiliyorum.

hepsi cok guzeller ellerinize saglik, bende orgu ormeyi cok seviyorum ama sadece basit orgu orebiliyorum.
Teşekkür ederim canım, basit örgüyü öremeyen o kadar çok kişi var ki, bence biraz daha zorlasanız bütün modelleri örebilirsiniz mutlaka çevreniz de bilen birileri vardır, yok olmuyor derseniz de bu topik o nedenden dolayı var isteyin örelim

yok cnm ben yurtdisindayim etrafimda boyle orgu oren yok.

benim 6 yaş arkadaşımın çocuguna yelek istiyorum model bulsam yaparmısınız fiyatları neye göre belirlediğinizi söylerseniz memnun olurum.

benim 6 yaş arkadaşımın çocuguna yelek istiyorum model bulsam yaparmısınız fiyatları neye göre belirlediğinizi söylerseniz memnun olurum.

Modele, büyüklüğe ve kullanılan malzemeye göre belirliyoruz..ama fiyatlarımız genelde makul...model de gönderebilirsiniz tabi ki...

MERHABA İNTERNETTE ... ADINDA ÇOK GÜZEL BİR SİTE VAR.ÇOK GÜZEL ELİŞLERİ VAR UYGUN FİYATA BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM.ÇOK GUZEL ŞEYLER ALDIM ORDAN.

Son düzenleyen: Moderatör:
MERHABA İNTERNETTE ...ADINDA ÇOK GÜZEL BİR SİTE VAR.ÇOK GÜZEL ELİŞLERİ VAR UYGUN FİYATA BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM.ÇOK GUZEL ŞEYLER ALDIM ORDAN.

teşekkür ederim arkadaşım ama ben burda mutluyum başka siteye ihtiyaçım yok, satsam da satmasam da illede KADINLAR KULÜBÜ tek güvendiğim adres

aaaaa yeni gördüm canım :) ben de yeni modeller var mı diye girmiştim hatta sipariş de verecektim :)))) aminnnnn inşşş çok çok tşk edrm iyi niyetlerin için :)

aaaaa yeni gördüm canım :) ben de yeni modeller var mı diye girmiştim hatta sipariş de verecektim :)))) aminnnnn inşşş çok çok tşk edrm iyi niyetlerin için :)

ben teşekkür ederim canımepey büyümüştür artık hayırlı doğumlar olur inşaallah, nurtopu gibi bir evlad kucağına alırsın inşaallah sen iste yeter ki öğretmenim hemen öreriz

Allah razı olsun teyzesi :) beğendiğim modeller var onları sana nasıl gönderebilirim?

Emek verip ördüğünüz bütün örgülere bayıldım ama en çok da hepsine şirin şirin isimler vermenize bayıldım.Bu işi çok severek yaptığınız belli oluyor. Umarım hala devam ediyorsunuzdur bu güzellikleri yaratmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…