Çok teşekkür ederimellerinize kollarınıza sağlık harikalarpaylaşım için teşekkkürler
Eki Görüntüle 1250003 Eki Görüntüle 1250006
Ürün adı.....pofuduk:))
Düğme tercihe bırakılmıştır..
Sadece...30 tl
Hepsi bir birinden güzel.Ellerinize sağlık.Ben bu konuda yeteneksizim maalesef..Kızım sağ salim doğsun ,almak isterim ürünlerinizden..
Malesef keşke olsaydı, o kadar çok örgü var ki burda anlatmaya kalksak epey sayfa tutardı, o nedenle ben resimleri yüksek çözünürlükte yükledim, yakından bakıldığında detayları görülüyor, az çok örgü bilenler çözerler diye düşünüyorumçok güzeller elinize sağlık.yapılışı yokmu
çok ustasıyım diyememMalesef keşke olsaydı, o kadar çok örgü var ki burda anlatmaya kalksak epey sayfa tutardı, o nedenle ben resimleri yüksek çözünürlükte yükledim, yakından bakıldığında detayları görülüyor, az çok örgü bilenler çözerler diye düşünüyorum
MaşaAllah canım ellerine emeğine sağlık hepsi birbirinden güzel keşke bende o kadar yetenekli olsaydım :) özellikle kız çocukları için yapılanlar çok tatlı oluyor :) hangi şehirdesin her yere gönderiyormusun ürün ben Kayserideyim daha cinsiyeti belli değil ama kız ya da erkek pepe tulumu istiyorum yapabilirmisin illa mavi pembe de istemiyorum renkli bişeyler ama hemen değil yapılacağı zaman sipariş verebilirmiyim ? Allah kolaylık versin elinin gözünün nurunu artırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?