Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Örgülerimizle bebeklerimiz sıcacık,her ilmek ayrı bir emek lütfen bakmadan geçmeyin..
- Konu Sahibi solidio
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 843
- 448
Çok teşekkür ederimellerinize kollarınıza sağlık harikalarpaylaşım için teşekkkürler
- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 843
- 448
Eki Görüntüle 1250003 Eki Görüntüle 1250006
Ürün adı.....pofuduk:))
Düğme tercihe bırakılmıştır..
Sadece...30 tl
Arkadaşlar havalar soğudu kış kendisini baya bir gösterdi, özellikle tavsiye ettiğim bu hırkayı kaçırmayın, gerçekten çok güzel yumuşacık
- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 843
- 448
Sevgili arkadaşlar satılan örgülerimizden de sipariş edebilirsiniz, satış amaçlı örüldüğü için bazılarından ikişer adet vardır..
Önemle belirtmek isterim ki satılan bütün örgülerimin resimleri birebir kendi resimleridir, başka bir siteden örnekler asla alıntı yapılmamıştır, emeğe saygımız sonsuzdur. Ne görüyorsanız ona ödeme yaparsınız :)bu sayfada sürprizlere yer yok
Önemle belirtmek isterim ki satılan bütün örgülerimin resimleri birebir kendi resimleridir, başka bir siteden örnekler asla alıntı yapılmamıştır, emeğe saygımız sonsuzdur. Ne görüyorsanız ona ödeme yaparsınız :)bu sayfada sürprizlere yer yok
- 20 Kasım 2011
- 208
- 295
- 303
- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 843
- 448
Hepsi bir birinden güzel.Ellerinize sağlık.Ben bu konuda yeteneksizim maalesef..Kızım sağ salim doğsun ,almak isterim ürünlerinizden..
Allah hayırlı bir doğum nasip etsin, sağ salim bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşaallah...
Her zaman yardımcı olurum beğendiğiniz için çok teşekkür ederim
- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- 20 Kasım 2011
- 208
- 295
- 303
- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 843
- 448
Malesef keşke olsaydı, o kadar çok örgü var ki burda anlatmaya kalksak epey sayfa tutardı, o nedenle ben resimleri yüksek çözünürlükte yükledim, yakından bakıldığında detayları görülüyor, az çok örgü bilenler çözerler diye düşünüyorumçok güzeller elinize sağlık.yapılışı yokmu
- 13 Nisan 2012
- 1.870
- 146
- 363
çok ustasıyım diyememMalesef keşke olsaydı, o kadar çok örgü var ki burda anlatmaya kalksak epey sayfa tutardı, o nedenle ben resimleri yüksek çözünürlükte yükledim, yakından bakıldığında detayları görülüyor, az çok örgü bilenler çözerler diye düşünüyorum
- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 843
- 448
- 3 Şubat 2014
- 97
- 49
- 53
MaşaAllah canım ellerine emeğine sağlık hepsi birbirinden güzel keşke bende o kadar yetenekli olsaydım :) özellikle kız çocukları için yapılanlar çok tatlı oluyor :) hangi şehirdesin her yere gönderiyormusun ürün ben Kayserideyim daha cinsiyeti belli değil ama kız ya da erkek pepe tulumu istiyorum yapabilirmisin illa mavi pembe de istemiyorum renkli bişeyler ama hemen değil yapılacağı zaman sipariş verebilirmiyim ? Allah kolaylık versin elinin gözünün nurunu artırsın inş
- 15 Ağustos 2008
- 2.394
- 843
- 448
MaşaAllah canım ellerine emeğine sağlık hepsi birbirinden güzel keşke bende o kadar yetenekli olsaydım :) özellikle kız çocukları için yapılanlar çok tatlı oluyor :) hangi şehirdesin her yere gönderiyormusun ürün ben Kayserideyim daha cinsiyeti belli değil ama kız ya da erkek pepe tulumu istiyorum yapabilirmisin illa mavi pembe de istemiyorum renkli bişeyler ama hemen değil yapılacağı zaman sipariş verebilirmiyim ? Allah kolaylık versin elinin gözünün nurunu artırsın inş
Beğendiğin için çok teşekkür ederim Allahım hayırlı bir doğum sağlıklı bir bebek nasip etsin canım. Sipariş alıyoruz evet
Tulum derken bana bir kaç beğendiğiniz resim gönderirseniz ona göre sonuçlandırırız yok her hangi bir tulum derseniz de ona göre biz size resim göndeririz, ne zaman isterseniz tekrar teşekkür ederim.