- 27 Aralık 2015
- 298
- 184
- Konu Sahibi Sebebineydiki
Arkadaşlar kendi mi mağdur gösterip sizlerin duyguları ile asla oynamam Allâh benden sorar sonra. Ama emin olun alacağınız bir hırka ile iki çocuğumu mutlu etmiş olacaksınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke ihtiyacım olsa gülüm, destek olmak isterdim ama alabileceğim kimse yok maalesef
Olsun yinede tesekkür ederim.Keşke ihtiyacım olsa gülüm, destek olmak isterdim ama alabileceğim kimse yok maalesef
Keşke ihtiyacım olsa gülüm, destek olmak isterdim ama alabileceğim kimse yok maalesef
canım bol bol tanıdıklarımıza etiket yapalım mutlaka alan birileri çıkar konu sahibesinin çocukları için destek olmak aına sizleri etiketledim ben sizi sizde tanıdıklarınızı etiketleyin konuyu gören çoğalsın belki alanlar olur inşallah[/QUOTESağolun
Sağolun
Allah yardımcın olsun canımOlsun yinede tesekkür ederim.
Linki hemen bizim topiklerde paylaşıyorum canım, inşallah bir faydamız olur.canım bol bol tanıdıklarımıza etiket yapalım mutlaka alan birileri çıkar konu sahibesinin çocukları için destek olmak aına sizleri etiketledim ben sizi sizde tanıdıklarınızı etiketleyin konuyu gören çoğalsın belki alanlar olur inşallah
Allah yardımcın olsun canım
Linki hemen bizim topiklerde paylaşıyorum canım, inşallah bir faydamız olur.
SağolunAllah yardımcın olsun canım
Linki hemen bizim topiklerde paylaşıyorum canım, inşallah bir faydamız olur.
yaaa çooook güzelleeeeerrrrr ellerine sağlık müthiş fiyat en düşük kaç en fazlası kaç? ben seviyorum böyle hem de güzel...Örgülerim uygun fiyatlı pazarlık payı vardır
sen yeter ki evlen sana çeyiz yollarızKuzenimin bebeği olucak aslında ona alsam iyi olur
Çeyizlik yok mi
En pahalısı 45 en ucuzu 15yaaa çooook güzelleeeeerrrrr ellerine sağlık müthiş fiyat en düşük kaç en fazlası kaç? ben seviyorum böyle hem de güzel...
Ama tabi pazarlık payıda varEn pahalısı 45 en ucuzu 15