Askisi Kizimiz ile cekirdek aile Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2007 1.684 4 23 Temmuz 2010 Konu Sahibi Askisi #1 Merhaba hanimlar, kimler örgü örüyor, kimler seviyor, kimler sevmiyor merak ettim :))) Ben cok severek yapiyorum, örnekleri kitaptan cikartabiliyorum. Esime güvey bohcasini ben yaptim simdi ise fiskos örtüsü olarak kullaniyorum, inanin harika birsey cikti ortaya :) Hemde esimin bohcasini yapmak benim hosuma gitti... buyrun sizlerde duygularinizi paylasin:asigim:
Merhaba hanimlar, kimler örgü örüyor, kimler seviyor, kimler sevmiyor merak ettim :))) Ben cok severek yapiyorum, örnekleri kitaptan cikartabiliyorum. Esime güvey bohcasini ben yaptim simdi ise fiskos örtüsü olarak kullaniyorum, inanin harika birsey cikti ortaya :) Hemde esimin bohcasini yapmak benim hosuma gitti... buyrun sizlerde duygularinizi paylasin:asigim:
Anka Nirvana Pro Üye 25 Ekim 2008 52.613 114.776 2 Ağustos 2010 Konu Sahibi Askisi #2 ben de örgü hastasıyım.. ama iki bebişim var işte fırsat buldukça yapıyorum... şu bohçayı merak ettim resim çeker misin...
ben de örgü hastasıyım.. ama iki bebişim var işte fırsat buldukça yapıyorum... şu bohçayı merak ettim resim çeker misin...