- 10 Temmuz 2018
- 34
- 10
- 3
- 35
- Konu Sahibi Bilgin melissa
-
Zamanında yeğenime atkı falan yapardım amaHerkese merhaba aranıza yeni katıldım. Sizlerle bi fikir alışverişi yapalim istedim. Örgü örmeyi çok seviyorum fakat söyle bir sorunum var normal insanlar gibi şiş tutamıyorum. Örgü örerken sol elimdeki şişi mutlaka sabit tutmam gerekiyor . Diğer türlü deniyorum sis sabit durmazsa elimden düşüyor. Ne yapicam bilmiyorum. Sizde bu tip sıkıntılar yaşıyor musunuz?
Örgü örmeyi bilmiyorum ama küçüklüğümde annemi örerken görmüştüm. Bir şişi koltuk altına doğru sıkıştırırdı.
Herkese merhaba aranıza yeni katıldım. Sizlerle bi fikir alışverişi yapalim istedim. Örgü örmeyi çok seviyorum fakat söyle bir sorunum var normal insanlar gibi şiş tutamıyorum. Örgü örerken sol elimdeki şişi mutlaka sabit tutmam gerekiyor . Diğer türlü deniyorum sis sabit durmazsa elimden düşüyor. Ne yapicam bilmiyorum. Sizde bu tip sıkıntılar yaşıyor musunuz?
Merhaba sizin çevrenizdeki diğer insanlar sabit tutmuyo mu? Şaşırdım. Benim kayınvalidem annem dahil herkes sabit tutuyor ben de tutamıyoru boşlukta örüyorum ikisine de. Sizin yaptığınızın doğru olduğunu örgünün iyi oturmayacağını söylüyo benim anneler. Kendi annem sol şişi kolunun altına koyup destekliyor. Benim ikisi de boşlukta. Herkes nasıl güzel örüyorsa öyle örsün canım boşverin ben de sabit tutarak hiçbi şey öremiyorum el alışmış bi kere diğer türlüsü güzel olmuyır
Her ne kadar ben bu şekilde öremesem de bence de doğru tutuş bu.Sol şiş kol altına sabitlenir, sağdaki de dirsek üstüne alınır bende. Sol sabit kalır yani. Örgü örmeyi özlediğimi farkettim bu arada.
Sis dediniz de aklima su geldi: Anneanne veya babaannesinin 7-8 ince sisle patik ordugunu hatirlayan var mi? :)
Deli gibi ozluyorum onlarli gunleri.
Ben örgüden anlamam ama annem solak olduğu için sanırım, sizin tam tersiniz. Sağ taraf şişi sabitleyip soldan yapıyor. Bence nasıl rahatsanız doğrusu odur, takılmayın hiç yanlış mı yapıyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?