örgü oyuncak

Merhaba ozel sipariş alıyor musunuz? 35 cm falan bir bebek onun birkac minyatürü ve 2 adet köpek istiyorum. Kopekler fotoğrafa gore yapilmali yalnız.

Emeklerine sağlık, ben çok beğendim.
Benim çocukken böyle örme bir oyuncağım vardı.

Buna bayıldım, fiyatları nedir peki bunların ve satışını nasıl yapıyorsunuz?
Bilgi verir misiniz?

İç dolgusu nedir?

Bilgi verir misiniz?

İç dolgusu nedir?
oncelikle gec cevabim icin ozur dilerim bebegimizin fiyati 50tl yanliz su anda elimde yok isterseniz siparis alabilirim ic dolgusu boncuk elyaf makinada yikanabilir 30derecede cok kullanislidir
Kendi cocugum icin yaptigim oyuncaklar hala kullanilabilir halde 6yillik bebeklerimiz var odeme sekli ptt kargo ile yapilmaktadir

Bilgi verir misiniz?

İç dolgusu nedir?
oncelikle gec cevabim icin ozur dilerim bebegimizin fiyati 50tl yanliz su anda elimde yok isterseniz siparis alabilirim ic dolgusu boncuk elyaf makinada yikanabilir 30derecede cok kullanislidir
Kendi cocugum icin yaptigim oyuncaklar hala kullanilabilir halde 6yillik bebeklerimiz var odeme sekli ptt kargo ile yapilmaktadir

Erkek cocuk icin olanların fotoğrafını atabilir misinz buraya. Hepsi cok güzel emeğinize sağlık.

Erkek cocuklari icin suanda elimde olanlar bunlar var fiyat 35 tl istege gore sipariste orebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…