- 24 Kasım 2009
- 21.176
- 140
- Konu Sahibi Cevrimhici
- #1.021
hülyaaa bir kaç ay önce bu topikte ressam bere modeli görmüştüm( ayrıntılı bir şekilde anlatmıştın yapılışını) ama şimdi bulamıyorum yardımcı olurmusunnn rica etsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hülyaaa bir kaç ay önce bu topikte ressam bere modeli görmüştüm( ayrıntılı bir şekilde anlatmıştın yapılışını) ama şimdi bulamıyorum yardımcı olurmusunnn rica etsem
Canım tunus işini zaten biliyorsun galiba, eğer bilmiyorsan aramam otorundan nasıl örüldüğüne bakarsan anlatmaktan daha iyi bir yol izlemiş oluruz.
Resimlere baktım, tunus işini başla artırma ve kesme yapılmış sadece.Bunların hepsinin nasıl yapıldığı için arama motorunda arama yap tunus işi nasıl kesilir nasıl artırılır diye.Ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum çünkü böylesi daha kolay emin ol.Yine yardımcı olabileceğim bir konuda yazabilirsin elimden geleni yaparım.
Canım inanki ben örgülerimde ipe takılı kalmıyorum beğendiğin iple başla..Ha bu arada aramam ottorunda videolu görsellere bak..Çok güzel anlatmışlar kesin yaparsın..Her zaman sorabilirsin tabi..Ben de ördüm tunus işi normal örgüden kolay..Ama yazarak nalatması zor o yüzden videolulara bak canım..Kolay gelsin.
thankssss