Örgü Örgü Örmeye Ne Dersiniz?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
hülyaaa bir kaç ay önce bu topikte ressam bere modeli görmüştüm( ayrıntılı bir şekilde anlatmıştın yapılışını) ama şimdi bulamıyorum yardımcı olurmusunnn rica etsem :KK16:

selamlar tunus işini bilen var mı acaba ben biliyorum ama elbise yapacam nasıl yapacam kavrayamadım :KK43: bu arada model var elim netten buldum ama :KK43:

bi kaç tane daha var ama öncelikle bizim cadı bunları begendim kardeşim var 3 yasında ona örecem az sonra 1 2 resimde yükleyecem umarım sahibi kızmaz resimleri,n saten kaldırcam birazdan :)

Son düzenleme:
Canım tunus işini zaten biliyorsun galiba, eğer bilmiyorsan aramam otorundan nasıl örüldüğüne bakarsan anlatmaktan daha iyi bir yol izlemiş oluruz.
Resimlere baktım, tunus işini başla artırma ve kesme yapılmış sadece.Bunların hepsinin nasıl yapıldığı için arama motorunda arama yap tunus işi nasıl kesilir nasıl artırılır diye.Ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum çünkü böylesi daha kolay emin ol.Yine yardımcı olabileceğim bir konuda yazabilirsin elimden geleni yaparım.

Canım tunus işini zaten biliyorsun galiba, eğer bilmiyorsan aramam otorundan nasıl örüldüğüne bakarsan anlatmaktan daha iyi bir yol izlemiş oluruz.
Resimlere baktım, tunus işini başla artırma ve kesme yapılmış sadece.Bunların hepsinin nasıl yapıldığı için arama motorunda arama yap tunus işi nasıl kesilir nasıl artırılır diye.Ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum çünkü böylesi daha kolay emin ol.Yine yardımcı olabileceğim bir konuda yazabilirsin elimden geleni yaparım.

dediklerinizi biliyorum ama elime almadan hala yapamıycam gibi geliyor yapan kişiye soruyorum ne ipini söylüyor ne de başka bişi ipi ne ögrensem bi direk alıp başlıycam ugraşa ugraşa yaparım elbet :) teşekkürler bu arada madem o kadar basit ipi alıp baslarım tıkandıgım yerde sorarım size :) resimleri kaldırıyorum:)

Canım inanki ben örgülerimde ipe takılı kalmıyorum beğendiğin iple başla..Ha bu arada aramam ottorunda videolu görsellere bak..Çok güzel anlatmışlar kesin yaparsın..Her zaman sorabilirsin tabi..Ben de ördüm tunus işi normal örgüden kolay..Ama yazarak nalatması zor o yüzden videolulara bak canım..Kolay gelsin.

Canım inanki ben örgülerimde ipe takılı kalmıyorum beğendiğin iple başla..Ha bu arada aramam ottorunda videolu görsellere bak..Çok güzel anlatmışlar kesin yaparsın..Her zaman sorabilirsin tabi..Ben de ördüm tunus işi normal örgüden kolay..Ama yazarak nalatması zor o yüzden videolulara bak canım..Kolay gelsin.

biliyorum çok kolay 15 yaşından beri yelek falan örüyorum ama tunus işinden elbise hiç örmedim hoşuam da gitii bu modeller bi de cadı bende isterim deyince örüyüm dedim ipi neden hoşuma çünkü hiç kabarmıycak gibi dolgun duruo çok hoş buyuk ihtimal nakodur bakacam buralara inş iyi bir ip bulurum :)

yanlız bu ekteki örnek nasıl yapılıyor çıkartamadım yardımcı olurmusunuz lütfen yeğenime öreceğim

özellikle nohut gibi duran kısmı nasıl yapılıyor lütfennn

selamün aleyküm örenbayanlar :)
Bende örgü örmeyi çok isteyenlerdenim.Ama sanırım beceremicem. şu ana kadar sadece 1 atkı yapabildim. ters,düz,ilmek atmak,kesmeyi bir de tığ işi olarak zincir çekmeyi tek biliyorum..
Acaba şu örgü yetenek midir yoksa isteyen herkes yapabilir mi?

X