Örgü Örgü Örmeye Ne Dersiniz?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
a.s. Merhaba ,
ben yeni üye oldum ilk kez size yazıyorum bebek patikleri çokkk güzel olmuş elinize sağlık ama nasıl yapıldığını çıkaramadım rica etsem yapılışını (turuncu olan)bana iletebilirmisiniz çok teşekkürler şimdiden

Canım sayfa numarasını verirsen yardımcı olabilirim.

Merhabalar hepinize öncelikle hayirli bayramlar diliyorum arkadaşlar ben 90 ve 91. Sayfalardaki berelerden yapmak istiyorum ama yapilişini bilmiyorum dergi araştirmayada vakit bulamadim nasil yapildiğini bana yazabilirmisiniz birde internet sitelerinde çok güzel örgü modelleri var fakat açiklamali modeller bir türlü bulamiyorum böyle bildiğiniz bir site varmi hepinize teşekkürler sağlicakla kalin.

atkisapka18bh6ji1.jpg

hülyacım mrblar sen sanırrım örgü uzmanı olmuşsun ben de cok sewiyorum ve su tip bir sapka yapmak istiyorum kendime
bana örnek ve yapılışlarını yazabilir misin ? simdiden tesekkkür ederim...

Canım bu ressam şapka...Arama yaptırıp beğendiğin modeli ekle buraya, ondan sonra yardımcı olayım, olur mu?

Canım kafa genişliğine göre şişe ilmek at. 4 sıra 1 ters 1 düz lastik yap daha sonra düz örgüye geç..10 sıra kadar düz örgü olarak devam ettikten sonra sağ veya sol tarafından (EĞİK DURACAK YER fazla ördüğün kısım olacak) yarıya kadar olan kısmı şişte beklet..Diğer tarafını örmeye devam et..6-7 sıra kadar ördükten sonra ilmekleri bütün olarak öreceksin..tepeye doğru6 ilmekte 1 veya 8 ilmekte bir kesim yaparak şapkayı büzdüreceksin..Yani sen kestikçe o şapka görünümü alacak.10 ila 12 ilmek kalınca ilmeklerin içinden ip geçirip büzdüreceksin..Tığdan çiçekler yapıp süsleyebilirsin..
Kolay gelsin.

merhaba kızlar
akıllı ipden 7,5 aylık kızıma kazak örmeyi düşünüyorum ipin bandında 5 yada 6 nolu şişle yapın yazıyor hangisi daha iyi olur evde 4 nolu şişim var onunla dokusam nasıl durur acaba
birde kazağın lastik kısmı ayrı şişle bedeni ayrı şişle mi dokunur yoksa neyle başlarsam öyle mi bitireyim aradaki fark ne olur
fazla soru sordum sanırım yardımcı olursanız sevinirim
meleğimin kazağı kış gelmeden bitsin istiyorum da :)
şimdiden herkese teşekkürler

güzelim elin nasıl bilmiyorumki kimi sıkı örer kimi gevşek ona görede şiş numarası değişir annemin 5 ile ördüğünü ben 6 ile örüyorum :bbo::bbo:kücük bir parça ör bakalım istersen
Teşekkür ederim canım aslında öğrenmek istediğimde buydu yani kendi elime göre şiş numaramı ayarlarım.

marhaba çok emek vererek hazırlamışsınız.ellerinize sağlık çok da güzel ve verimli bir çalışma olmuş ben çok yararlandım .size kolay gelsin .devamını bekleriz bir zahmet sevgiler

sevgili hülya,bu sayfayı nasıl olmuşsa yeni görüyorum.Emeğine sağlık.muhteşem gerçektende..Dua istiyoRum yazmışsın isminin altına ne için istiyorsan duayı hayırlıysa en yakın zamanda nasip etsin dilerim.Allah gönlüne göre versin.

sevgili hülya,bu sayfayı nasıl olmuşsa yeni görüyorum.Emeğine sağlık.muhteşem gerçektende..Dua istiyoRum yazmışsın isminin altına ne için istiyorsan duayı hayırlıysa en yakın zamanda nasip etsin dilerim.Allah gönlüne göre versin.

Allah razı olsun canım benim..Sen de dua istemişsin..Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşaallah bu mübarek ayda..a.s.

emeğinize sağlık

marhaba çok emek vererek hazırlamışsınız.ellerinize sağlık çok da güzel ve verimli bir çalışma olmuş ben çok yararlandım .size kolay gelsin .devamını bekleriz bir zahmet sevgiler

çok güzel örgüler

çok güzel bir topik olmuş ellerinze sağlık

ben de örgü çok severim burdan yararlanıcam artık

Hepinize teşekkürler hanımlar...Bu aralar çok boşladık örgü işini..Yakın zamanda inşaallah buradayım,yepyeni örgülerle..a.s.

merhaba kızlar
akıllı ipden 7,5 aylık kızıma kazak örmeyi düşünüyorum ipin bandında 5 yada 6 nolu şişle yapın yazıyor hangisi daha iyi olur evde 4 nolu şişim var onunla dokusam nasıl durur acaba
birde kazağın lastik kısmı ayrı şişle bedeni ayrı şişle mi dokunur yoksa neyle başlarsam öyle mi bitireyim aradaki fark ne olur
fazla soru sordum sanırım yardımcı olursanız sevinirim
meleğimin kazağı kış gelmeden bitsin istiyorum da :)
şimdiden herkese teşekkürler

Tatlım ben hep 4 le örerim 5-6 yazar ama nedense tutmaz gevşek olur..(Hala örmediysen tabii bu arada kızın büyümüştür kusurumuza bakma :)) ) Ben lastik kısmını farklı şişle örmem ama fantazi lastik yaparım...Kolay gelsin canım..a.s.

.xxxxxxxxxxxxx
mesaj editlenmiştir..Satış bu bölümde yasaktır.

Eklentiler

• $Snapshot_20091013_7.jpg
    $Snapshot_20091013_7.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleyen: Moderatör:
X