- 5 Ağustos 2006
- 4.664
- 229
- 42
-
- Konu Sahibi Cevrimhici
hülya abla yaptım ve oldu! :hooray: teşekkür ederim a.s.
şimdik hedef büyüttüm,gecende dergi almıştım ordan model begeniyorum anlatmışlar da,15 ilmek üzerinden ajur falan,ama ajur ne demek tam olarako delikli yapmak mı?
Şu kahverengili olan tam bana göreymiş,biri örse de gönderse...
, 14 ilmek içeriden içli kesimlere başlanacak. Kesimler her düz sırada yapılacak. Önde toplam 27 adet içli kesim olacak. 25. iç kesim yapılırken lastik üstü 56 cm’de ön yaka ortasından 16 ilmek kesilip yanlardan 5 kere 3 ilmek, 1 kere 5 ilmek kesilerek ön parça bitirelecek. Arka parçada toplam 31 adet kesim yapılacak. 31. içli kesim yapılırken aynı anda arka yaka ortasından 20 ilmek, yanlardan 1 kere 6 ilmek, 1 kere 5 ilmek, 1 kere 3 ilmek kesilip arka parça bitirilecek.
bu tarifi açıklayabilirmisiniz ben anlamadım kol kesiminden korkuyorum... hersırada 2 yandan olmak üzeremi kesim yapacam
Çok yararlı bir başlık açmışsınız.Gördüğüm kadarıyla dolu dolu vede sorulara yanıt verip yardımcı oluyorsunuz.Sizleri kutluyorum.
gogel da örnek araması yaparken hangi kelimeyi yazınca daha çok örnek geliyordu.Bir ara gördüm,aklımda kalmadı.Yazarsanız sevinirim.Teşekkürler,iyi gecelerrrrrrra.sa.s.
ben kocama atkı örmek istiyorum banada yardımcı olur musun ?
elişi yapmayı biliyorum ama çabuk sıkıldığım için cesaret edemiyorum.şimdiden teşekkürler
elişi yapmayı biliyorum ama çabuk sıkıldığım için cesaret edemiyorum.şimdiden teşekkürler