Örgü Örgü Örmeye Ne Dersiniz?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! çantanın her tarafında balık sırtı tekniği kullanılıyor. balık sırtı sık iğneye çok benziyor. tek farkı tığla, alttaki sık iğnenin tek tarafına batıp ilmek alınıp, sık iğne yapılması. saplar dantel anglez tekniği ile yapılıyor. çantanın ön, arka, alt ve yanları ayrı ayrı örülüp, içe doğru kıvrılarak birbirine dikiliyor. çantanın ölçüleri :

ön ve arka: 28 cm en x 23 cm boy
yanlar: 8 cm en x 23 cm boy
alt: 8 cm en x 28 cm boy
dantel anglez saplar: 60 cm

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

selam, örgü örmeyi çok severim. ancak erkek kazağı modelleri konusunda pek sıkıntılıyım. v yaka erkek kazağı modeli olan var mı aranızda? elinde olup ta bana gönderene minnetar olurum :)

Zelihacığım o şapka önce tığla sık iğne..daha sonraları normal dolguyla enleşmesini sağlıyorsun..yani genişliyor..Üstü tekrar sık dolgu..süslemesi de bildiğimiz normal tığ işi..dolgularla çiçek..anlamadığın bir şey olursa yine sorarsın canım.

hulyacım ben bu aliyenin atkısından yapmak istiorum ne olur bana yardım et.anlamadım ben daha acıklamalı yazabilrimisin onu....gerci becerebilecgimi bilmiorum ama .bu işi cok seviorum...elimde az da olsa yatkın ama zor bi modelmiş gibi gelio. bana yardım edebilrimisin???

hülyacım tebrikler çok zevkli ve faydalı bir topic açmışsın.ya bana kız bebeği için modeller lazım panço,yelek,elbise paylaşırsan sevinirim kolay gelsin canım

Link Silinmiştir.
alıntıdır

bir model de ben ekliyeyim dedim bu modeli dantel bilen bayanlar rahatlıkla yapabilirler diye düşünüyorum çok kolay bir model

kızlar yaka kesimi nasıl oluyor kolu biraz ogrendim ama yaka kesimi hakkında bilgim yok tarif edebilir misiniz ? kazak eskidi yaka yuzunden bi turlu bitiremedim deli oldum ya

kızlar yaka kesimi nasıl oluyor kolu biraz ogrendim ama yaka kesimi hakkında bilgim yok tarif edebilir misiniz ? kazak eskidi yaka yuzunden bi turlu bitiremedim deli oldum ya

Canım yakayı nasıl yapacağına karar verdin mi? V yaka olacaksa ilk oyuntudan sonra yani( toplam ilmekleri ikiye ayırıyorsun birinci kısmı başka şişe takıyorsun) daha sonra yarıya ayırdığın ve esas şişteki kısmı her sırada veya iki sırada bir kesiyorsun ortadan. Eğer normal kesim yani yuvarlak yaka olacaksa normal bir kazağına da ölçüp yaka kesimine nerden başlayacağına karar verdikten sonra ilk 20 (istersen eksilt veya alçalt) kesiyorsun..arka sırayı örüp tekrar önden 1 er ilmek daha keserek yuvarlak yaka oluşturuyorsun..sormak istediğin konuda yardımcı olurum elimden geldiğince..kolay gelsin..

hülyacım tebrikler çok zevkli ve faydalı bir topic açmışsın.ya bana kız bebeği için modeller lazım panço,yelek,elbise paylaşırsan sevinirim kolay gelsin canım

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

X