• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Örgü kolyeler

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.064
30.531
1.123
61
Konya
örgü kolye modelleri

modeller netten derlemedir

Son düzenleyen: Moderatör:
YA BİRİNCİSİ NASIL ÖRÜLÜO ACABA YAAA ÇOK ACAYİP GÜZELMİŞ TOP TOPsırnaşık şey:uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk resimdeki çok güzelmiş.sağol paylaştığın için..

ilk baştaki cok güzel olmuş bende deneyeceğim ondan inş olur

çok güzelmiş bunlar..hepsi el işi değil mi?

ben geçen gün internetten bir makrame bileklik aldım, gümüş bir yusufçuk var ucunda..çok severek takıyorum..ama kolyeleri yoktu aynı sitede.. (www.gumusdepo.com)..sende siyah örgülü yusufçuklu bir kolye olma ihtimali var mıdır? yoksa nereden bulabilirim? $GBB112.jpg

renkli ipek kullanılarak örülen takıyla ilgili sorum var cevaplarsanız sevinirim.ipek kesilince kenarlarından ip atıkları oluşuyor buda görüntüyü basitleştiriyor bunu nasıl gideriyorsunuz?

çok güzelmiş bunlar..hepsi el işi değil mi?

ben geçen gün internetten bir makrame bileklik aldım, gümüş bir yusufçuk var ucunda..çok severek takıyorum..ama kolyeleri yoktu aynı sitede.. (www.gumusdepo.com)..sende siyah örgülü yusufçuklu bir kolye olma ihtimali var mıdır? yoksa nereden bulabilirim? Eki Görüntüle 281146

internette makrome teknikleri adı altında bu takının nasıl yapıldığına dair bilgi var,üstelik şemalı.takı malzemeleri satan bir dükkandan alacağınız bir yusufçuk objesi ve makrome ipi ile bu takıyı kolaylıkla yapabilrsiniz.kendi yapacağınız takıyı hem daha ucuza elde edersiniz, hemde çok severek kullanırsınız emin olun:)

renkli ipek kullanılarak örülen takıyla ilgili sorum var cevaplarsanız sevinirim.ipek kesilince kenarlarından ip atıkları oluşuyor buda görüntüyü basitleştiriyor bunu nasıl gideriyorsunuz?

canım benim sakın kesme kesersen sökülür.mutfaktaki ocağını aç hafif ve o ateşin üzerine hafif hafif o ip olan yerleri ateşe bi değdir geri çek değdir geri çek böyle böyle küçülücektir ve yok olucaktır

Back