june Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2007 2 0 86 Ankara 1 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi june #1 bloğumda örgü ,dikiş ,nakış ve ilgilendiğiniz tüm hobbylere ilişkin resim anlatımlı ve video gösterimli kaynaklar var bakmadan geçmeyin çünkü balık vermeyi değil !tutmayı öğretiyorum:teytey: işte adresi www.june25.blogcu.com
bloğumda örgü ,dikiş ,nakış ve ilgilendiğiniz tüm hobbylere ilişkin resim anlatımlı ve video gösterimli kaynaklar var bakmadan geçmeyin çünkü balık vermeyi değil !tutmayı öğretiyorum:teytey: işte adresi www.june25.blogcu.com
burbuk Nirvana Kayıtlı Üye 25 Nisan 2007 6.600 11.284 773 22 Aralık 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi june #3 bloğunuzda bir sorunmu var, reklam çıkıyor ve expolerer hata veriyor
S suavea Guru Kayıtlı Üye 22 Ocak 2007 689 5 296 İzmir 23 Aralık 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi june #4 bloğunuzu biliyor ve çok beğeniyorum ben de blogcu olmaya çalışan bir acemiyim sizden blogculuk ve el beceriyle ilgili çok öğreneceğim vara.s.
bloğunuzu biliyor ve çok beğeniyorum ben de blogcu olmaya çalışan bir acemiyim sizden blogculuk ve el beceriyle ilgili çok öğreneceğim vara.s.
amore2 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2007 72 0 86 50 İzmir 27 Aralık 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi june #5 Sizin gibi değerli bir eğitmenle,ben balık tutmaya hazırım.Siteniz çok hoş,sık kullanılanlara ekledim.Her fırsatta bilgilerinizden yararlanacağım.
Sizin gibi değerli bir eğitmenle,ben balık tutmaya hazırım.Siteniz çok hoş,sık kullanılanlara ekledim.Her fırsatta bilgilerinizden yararlanacağım.