İlk sefere gore gayet basariliŞu sıra ben de bunlara taktım..Allerjimden dolayı iple çok sık haşır neşir olamıyorum..Yemekte olduğu gibi tarif ve detaya pek uymam.Kafama göre bunlardan yaptım birkaç tane..Her seferinde birşeyleri daha iyi tutturuyorum galiba3-5 denemeden sonra bu işi de çözeceğim galiba
Eki Görüntüle 1966242 Eki Görüntüle 1966243
Teşekkür ederim canımİlk sefere gore gayet basarili
Bunu yapmak zor valla bu kadar bile güzel ellerine saglik simdi bunlar mode birde sepet orgusuyle supla orgusuTeşekkür ederim canım2-3 denemeden sonra biraz daha iyi olacak inşaallah
Evet normal örgüden biraz daha zorBunu yapmak zor valla bu kadar bile güzel ellerine saglik simdi bunlar mode birde sepet orgusuyle supla orgusu
Bende oyle hatta yazin atki bere oruyorum ama netten de bakiyorum neler varmis bu siralar diyeEvet normal örgüden biraz daha zorSağol canım
Modayı takip etmiyorumArada merak salarım sonra geçer
Allerjim var..Yaparken gözlerimde ve burnumda kaşıntılar başlıyor.Arkasında öksürük hapşurukBende oyle hatta yazin atki bere oruyorum ama netten de bakiyorum neler varmis bu siralar diye
Ay cidden mi benimde oksurugumu artiriyor ama yinede bagimlilik gibi birakamiyorumAllerjim var..Yaparken gözlerimde ve burnumda kaşıntılar başlıyor.Arkasında öksürük hapşurukO yüzden çok uğraşamıyorum
Benim ilgi alanım farklıAy cidden mi benimde oksurugumu artiriyor ama yinede bagimlilik gibi birakamiyorum
Bende ikisi de var ikisiyle de ilgileniyorum ama tabiki sen buyuk ustasinBenim ilgi alanım farklı
Yok canım ben de kendi çapımda yapıyorum birşeylerBende ikisi de var ikisiyle de ilgileniyorum ama tabiki sen buyuk ustasin
Aa sen nerdeydin melekim bende bir suru etiket yaptiydimdi offlinesin saniyordumduEn büyük usta benim
Yok yok yemeklerin cok guzel hafife almaYok canım ben de kendi çapımda yapıyorum birşeyler
Doğru söze ne denirGıcıklık üstadıyım bu aralar mesela
Çıldırdın herhalde cunyır,bu Nevonun yemeklerinin,böreklerinin üzerine yok. Benim diyen beceremez.Yok yok yemeklerin cok guzel hafife alma
Kuzen dedim mi efendim kuzen diyicen NevoDoğru söze ne denir
Tükanı erkenden kapatıp gezmeklere gittim benAa sen nerdeydin melekim bende bir suru etiket yaptiydimdi offlinesin saniyordumdu