örgü battaniye

yasby

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
234
33
298
Eskisehir
kızlar şuan trendyolda daisy in colors örgü battaniyeler indirime girmiş çift kilişiklerin fiyatı 200 tl sizce nasıl fiyatı almalımıyım ? daha uyguna bulabilirmiyim yada bulup alan varmı?:18:

Ben pek güvenmiyorum bu tarz sitelere. Eminim daha uyguna bulunur.

trendyol kaliteli site benim bildiğim kadarıyla bende arasıra alışveriş yapıyorum ordan sorun yaşamadım hiç..
bazı ürünlerde gerçek anlamda dışarıya göre indirimli oluyor...
markanın kendi sitesine girip karşılaştırabilirsin

Ben bu battaniye takımın fuşya rengi olanın evkurdan 289 a almıştım... Henüz açıp kullanmadım ama aldığım zaman evkurda açtırmıştım çok beğenerek almıştım umarım kullanışı da öyledir... trendyola gelince alışverişimin sayısını hatırlamıyorum hiçbir sorun çıkmadı...alma durumun varsa al derim baya bir uygunmuş

kızlar şuan trendyolda daisy in colors örgü battaniyeler indirime girmiş çift kilişiklerin fiyatı 200 tl sizce nasıl fiyatı almalımıyım ? daha uyguna bulabilirmiyim yada bulup alan varmı?:18:

ben sarevden bir uyku seti almıstım dışardan pazarlıkla . trendyolda indirimliydi aynı uyku seti ama benim aldığım fiyatın 50 tl falan üstüydü:26: . indirimli alayım diye düsününce vazgecerim ceyizçide daha uygun alabilirm diye

Son düzenleme:

Evet ben de böyle bir olay duyduğum için güvenmiyorum dedim. Güvensizliğim siteye değil indirimli diye gösterdikleri fiyatlara. Yoksa ben de çok alışveriş yaptım ve hiç sorun yaşamadım ama dışarıda pazarlıkla daha uyguna bulunur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…