Günaydın kk kadınları
Bir sorunum var. Aslında sorun gibi de değil ama benim gibi olan var mı nedeni nedir çok merak ediyorum. Bıktım bu sorunumdan Sorun orgazm olamamam değil gayet memnunum o konuda. Orgazm oluyorum her ilişkide ama son iki yıldır orgazm olurken suratım kaşınıyor. Evet doğru okudunuz suratım kaşınıyor. Hemde burnum deli gibi kaşınıyor. Hayır ona mı odaklanıyım diğerine mi derken orgazm yarım kalıyor. Yarım kalmasa da tatmin edici olmuyor. Nerden çıktı bu kaşıntı çok sinirim bozuluyo bu duruma düşünün ki öyle bi durumda tam zirvede burnumu karşımdaki adamın omzuna sürtüp kaşımaya çalışıyorum bu işler böyle olmaz ki...
Bunun sebebi psikolojik değil eminim ama neden oluyo gerçekten anlamıyorum böyle saçma sapan durumlar yaşayan var mı orgazm halindeyken yoksa ben mi durumumu abartıyorum
Kılcal damarlara bırden kan hücum ettiği için kaşınıyorsunuzdur. Nıhayetıde vücudun sinirlerinin en yoğun oldugu bölgede güçlü kasılmalar yaşıyorsunuz. Bence oraya odaklanmamaya calısın
Kılcal damarlara bırden kan hücum ettiği için kaşınıyorsunuzdur. Nıhayetıde vücudun sinirlerinin en yoğun oldugu bölgede güçlü kasılmalar yaşıyorsunuz. Bence oraya odaklanmamaya calısın
Çok mantıklı. Teşekkür ederim son zamanlarda kan kokusu da gelmeye başladı onu yazmayı unutmuşum hatta bi kaç kere sabah uyandığımda burnumun kanadığını fark ettim. Tamamen kılcal damarlara alakalı bir sorun galiba