- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
6 7 dk birleşme mi20dk lık önsevişmeyle bile ben anca anca tahrik oluyordum bence birleşmeyle birlikteyse o süre çok az. Sadece önsevişme yarımsaat olsa birleşmede 6-7dk deseniz kıvama gelirsiniz diye düşünüyorum.
Ha şimdi sorsan o da sayılıydı yani bir elin parmaklarını geçmez o sürede seviştiğimiz
Kabartmalısı da mı varmış her türlüsü kötü beKadınlar kulübü bu Okey'e sponsor mu anlamadım, sürrekli her yorumda bu. Okey'in kabartmalı prezervatifi. Hayatımda ilk defa bir prezervatiften soğudum. Sürekli okuyup durmaktan almak istemiyorum onu artık
Neden ah çektin bakıyimAh ahh
Unutmuşuz böyle şeyleri orgazm deyince bir kalbim carpti sinirlerim bozuldu tospikimNeden ah çektin bakıyim
Neden unuttunuz canımUnutmuşuz böyle şeyleri orgazm deyince bir kalbim carpti sinirlerim bozuldu tospikim
O unutmadı da ben unuttum. Yani olay var ama bende sonuç yok. O her türlü sonuçlanıyor. Bu da şans biraz herhaldeNeden unuttunuz canımbiz de çocuktan sonra yaklaşık 19 ay kadar unutmuştuk konu bile açmıştım buraya ayrılacaktım eşimden
Kadinlar zor olur canim iliskiyi duzene sokunca sende sonuca ulaşirsinO unutmadı da ben unuttum. Yani olay var ama bende sonuç yok. O her türlü sonuçlanıyor. Bu da şans biraz herhalde
İnşallah diyelimKadinlar zor olur canim iliskiyi duzene sokunca sende sonuca ulaşirsin
Hep mi öyleydi peki ben de zor oluyorum aslında konsantre olmak gerekiyorO unutmadı da ben unuttum. Yani olay var ama bende sonuç yok. O her türlü sonuçlanıyor. Bu da şans biraz herhalde
Yok hep böyle değil aslında 7 yılda 2 kere oldum tospikim artık dolunay miydi seferay miydi neye denk geldiysekHep mi öyleydi peki ben de zor oluyorum aslında konsantre olmak gerekiyor
Öyle deme ya kendini kesfetmen gerek vajinal orgazm her kadin olamiyo iliski sırasında bunu anlarsın 2 yıl önce vajinal orgazmın varlıgından haberim oldu benimdeİnşallah diyelim7 yıldır ki dileğimdir
Evet bende oyleyim konsantre bendede cok önemliHep mi öyleydi peki ben de zor oluyorum aslında konsantre olmak gerekiyor
Peki bir uzmana gitsen canım gerçekten az o duyguyu insan yaşadığı zaman hep istiyor bir de olmuşsun sorun yok yani olamama korkusundan dolayı da konsantre olamıyor olabilirsin erkeklerin gibi değil kadınlar biraz zor oluyorYok hep böyle değil aslında 7 yılda 2 kere oldum tospikim artık dolunay miydi seferay miydi neye denk geldiysek
Yani sonuçta ten tene değmiyor tabii ama el mahkumKabartmalısı da mı varmış her türlüsü kötü be
Kesinlikle konsantre meselesi bir de hangi pozisyonda kolay olduğunu keşfetmek vücudunda hangi noktalardan haz aldığın bir de anlayışlı bir erkek tabii kiEvet bende oyleyim konsantre bendede cok önemli
Korunma meselesinden dolayı değil miYani sonuçta ten tene değmiyor tabii ama el mahkum
Yok be canım benim için olmazsa olmaz bir durum değilPeki bir uzmana gitsen canım gerçekten az o duyguyu insan yaşadığı zaman hep istiyor bir de olmuşsun sorun yok yani olamama korkusundan dolayı da konsantre olamıyor olabilirsin erkeklerin gibi değil kadınlar biraz zor oluyor
Hayır öyle demeYok be canım benim için olmazsa olmaz bir durum değil
Dediklerini sonuna kadar destekliyorum canimKesinlikle konsantre meselesi bir de hangi pozisyonda kolay olduğunu keşfetmek vücudunda hangi noktalardan haz aldığın bir de anlayışlı bir erkek tabii ki
EvetKorunma meselesinden dolayı değil mi