- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
-
- Konu Sahibi bendekidurumlar
baya uzun sürüyor aslında ön sevişmeyle birlikte 20-25dk. ama arada bir 1dk gibi duruyoruz, ya yorulmaktan ya da başka pozisyona geçerken ne yapalım falan derken bi bekleme oluyor. acemilik. dikkati dağılıp ereksiyonu da kaybolabiliyor böyle olduğunda. tekrar bir ön sevişmeye devam ediliyor. bilmiyorum artık doğru mu yapıyoruz yanlış mıKaç dk sürüyor?
ya ben demem lütfen söyleyinhaz aldığın noktaları beraber keşfedince düzelir merak etme .oral falan yapıyormusunuz.. söyleyeceğim çok şey olurduda şimdi bana ayıp derler diye yazamıyorum
Süresi de önemli tam ereksiyonu da benim için. Ben de yavaşken olamıyorum asla. Hard olmalı. Ama siz daha çok yenisiniz. Zamanla oturur. Acele edip strese girmeyin.baya uzun sürüyor aslında ön sevişmeyle birlikte 20-25dk. ama arada bir 1dk gibi duruyoruz, ya yorulmaktan ya da başka pozisyona geçerken ne yapalım falan derken bi bekleme oluyor. acemilik. dikkati dağılıp ereksiyonu da kaybolabiliyor böyle olduğunda. tekrar bir ön sevişmeye devam ediliyor. bilmiyorum artık doğru mu yapıyoruz yanlış mı
Bu süre az ama, ön sevişme dahil diyorsunuz...baya uzun sürüyor aslında ön sevişmeyle birlikte 20-25dk. ama arada bir 1dk gibi duruyoruz, ya yorulmaktan ya da başka pozisyona geçerken ne yapalım falan derken bi bekleme oluyor. acemilik. dikkati dağılıp ereksiyonu da kaybolabiliyor böyle olduğunda. tekrar bir ön sevişmeye devam ediliyor. bilmiyorum artık doğru mu yapıyoruz yanlış mı
Aynı sorun bende de var. Benim de 1,5yıl oldu hiç zevk alamıyorum. Aramızdaki sorunlardan dolayı psikoloğa gidiyorum. Bana orgazm oluyor musun diye sordu. Nasıl olunduğunu bilmiyorum oluyorum herhalde dedimyeni evliyim 2.5 ay olacak hala seks sırasında birşey hissetmiyorum. ancak çok hızlı tempoda olursa birşey hissedecek gibi oluyorum sanki devam etse olacak gibi ama sürekli de o tempoda gitmek çok zor. hissettiğim şey zevk mi onu bile anlamadım.
normal zamanda tv izlerken bile eşimden uzak olmaya bile dayanamayıp küçücük koltuğa yanına sıkışırım. yani ona dokunmadan yapamıyorum. sürekli dibindeyim evdeyken. ama seks sırasında mı ten uyumu olmuyor acaba
not: eşim de niye olmuyor diye sorgulamaya başladı. bu durum onun psikolojisini etkiliyor gibi. ben de daha yeniyiz ondan, ben zaten zevk alıyorum diyorum.
Birbinize karşı açık olun nelerden zevk aldığınızı keşfedin gerisi zamanla gelir. Orgazmı kolaylaştırmak için de farklı destek eşyalar kullanın prezervatif çeşitlerinde zevki attıran şeyler olabiliyo mesela ben okeyin kabartmalı prezervatifini kullandığımız zaman hoşuma gidiyo mesela verdiği his bu gibi şeyler deneyebilirsiniz zamanla ritmi de bulursunuz zaten :)yeni evliyim 2.5 ay olacak hala seks sırasında birşey hissetmiyorum. ancak çok hızlı tempoda olursa birşey hissedecek gibi oluyorum sanki devam etse olacak gibi ama sürekli de o tempoda gitmek çok zor. hissettiğim şey zevk mi onu bile anlamadım.
normal zamanda tv izlerken bile eşimden uzak olmaya bile dayanamayıp küçücük koltuğa yanına sıkışırım. yani ona dokunmadan yapamıyorum. sürekli dibindeyim evdeyken. ama seks sırasında mı ten uyumu olmuyor acaba
not: eşim de niye olmuyor diye sorgulamaya başladı. bu durum onun psikolojisini etkiliyor gibi. ben de daha yeniyiz ondan, ben zaten zevk alıyorum diyorum.