Rahatlamş gibi davranıyorun sadece ona bisey belli etmemek icinOrgazm taklidini nasıl yapıyorsunuz ya bir ben mi beceriksizim? Bence orgazm olmak taklidinden daha kolay. İlk baş bunu bırakın
Sorunun sizde olduğuna emin misiniz, hani erken boşalma, ereksiyon problemi falan olabilir mi
Eğer bunlar yoksa odaklanamıyor olabilirsiniz ya da eşiniz sizin için doğru olan noktaları uyaramıyordur. Bunların hiçbiri değilse üste geçip aktif olmayı deneyebilirsierken bitme yok ancak diger dediklerniz olabilir
O göz dönmesi olayını, efenim bir titremeyi falan nasıl yapıyorlar rol olarak hala anlayabilmiş değilim. Tamamen içgüdüsel olabilen birşeyi..Orgazm taklidini çoğu yutmuyor çökü tahrik olmuş insanın nefesi öpüşü bile farklı olur
Bnimki yutuyor gerckten bOrgazm taklidini çoğu yutmuyor çökü tahrik olmuş insanın nefesi öpüşü bile farklı olur
Gozleri kapalı oluyor genelde ve bebegimz olduğu icin aksamları beraber oluyoruz ısk kapalıO göz dönmesi olayını, efenim bir titremeyi falan nasıl yapıyorlar rol olarak hala anlayabilmiş değilim. Tamamen içgüdüsel olabilen birşeyi..
Bi kac kere dile getirdim ama nafileOrgazm taklıdı yapmayı bırakın ve olamadıgınızı soyleyın ona gore daha uzun uzadıya ılgılensın esınız. Sız rol yapmaya calıstıkca adamda demekkı ben karımı mutlu edıyorum deyıp kenara cekılıyor. Bu ısın taklıdı oldugunu da burada ogrendıgımı soylemeden gecemeyecegım. Insan zevk alıyormus gıbı nasıl bagırıp ınleyebılır kı
TskEşinize nelerden hoşlandığınızı söyleyin ve üste geçip kontrolü ele alın bence..
Alıntı derken
Cevap yazdm digerine ama bilmiyorum. Erken bilmiyor bende bi kac kere dile getirdim ama nafile
Evet evet simdi anladm ama o cok hoslanmadigim bi durum69 denediniz mi?
Hmm. Bizim favorimiz aynı anda olması hazzı yükseltiyor. Kendine biraz zaman ver bence dönem dönem olabiliyor böyle şeyler.Evet evet simdi anladm ama o cok hoslanmadigim bi durum
Tsk ederimHmm. Bizim favorimiz aynı anda olması hazzı yükseltiyor. Kendine biraz zaman ver bence dönem dönem olabiliyor böyle şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?