- 29 Ocak 2019
- 742
- 907
- Konu Sahibi Victoriaa89
merhaba kızlar. Vajinal orgazm olamıyorum böyle bir sorunum var. Bilmiyorum bu sorunu nasıl çözebiliriz ?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden faydasını gören varsa yazsa da bizde ona göre yapsak :) kegel egzersizi aşırı canımı sıkıyor çünküKegel egzersizi faydali oluyor diyorlar . O bolgedeki kan akisini ve kasilmayi artiriyormus sanirim.
Android tellrde kegel cat diye bir uygulama var.bir ara onu indirmistim . Bir bak istersen. Program eglenceli 10 set halinde gunluk hatirlatma yapiyor ve kedi esliginde egzersizi yapiyorsun.Cidden faydasını gören varsa yazsa da bizde ona göre yapsak :) kegel egzersizi aşırı canımı sıkıyor çünkü
peki faydasını gördün mü senAndroid tellrde kegel cat diye bir uygulama var.bir ara onu indirmistim . Bir bak istersen. Program eglenceli 10 set halinde gunluk hatirlatma yapiyor ve kedi esliginde egzersizi yapiyorsun.
Bir gun yapip birakinca faydasi olmadi maalesef.istikrar lazim 4hafta .peki faydasını gördün mü sen
Orgazm taklidi yapmamani oneririm. Ben yapmiyorum taklit. Esim de dogal olarak çaba gosteriyor nasil yaparsak olur diye . Inaniyorum bir gun olacakGelin sarılalım dostlar bende evleneli neredeyse 2 yıl olacak ama 1 kere bile vajinal orgazm yaşamadım
İşin trajikomik yani orgazm takliti yapıyorum. Var mı buna doğal bir çözümü olan ?
Çok afedersin adam o anlar içerisinde bir çok farklı şeyler deniyor ama bende tık yok :)Orgazm taklidi yapmamani oneririm. Ben yapmiyorum taklit. Esim de dogal olarak çaba gosteriyor nasil yaparsak olur diye . Inaniyorum bir gun olacak
Ne gibi şeyler deniyor ki tık yok dediniz ya :/Çok afedersin adam o anlar içerisinde bir çok farklı şeyler deniyor ama bende tık yok :)
Kendine dokun o sirada bacim. Ben oyle anca klitoris orgazmi oluyorum . Bir saat te surse kwndime dokunmayinca orgazm olamiyorum.Çok afedersin adam o anlar içerisinde bir çok farklı şeyler deniyor ama bende tık yok :)
Kız bu soru mu Allasen ilişki sonuçta ucu bucağı olmayan bir yol :))Ne gibi şeyler deniyor ki tık yok dediniz ya :/
Bir buçuk yıllık evliyim. Hiç orgazm olamadım. Sebebi ne bilmiyorum. Sinir bozucu.merhaba kızlar. Vajinal orgazm olamıyorum böyle bir sorunum var. Klitoral orgazmda sorun yok ama vajinal bir türlü olmuyor. Aslında tecrübem de var 2 yıl olacak evleneli. Eşim de bir kere boşalınca tekrar olmuyo uzun sürüyo olması. Sevişme süremiz yarım saat filan. Bilmiyorum bu sorunu nasıl çözebiliriz sizde durumlar nasıl?
Klitoris orgazmida mi yasamadinBir buçuk yıllık evliyim. Hiç orgazm olamadım. Sebebi ne bilmiyorum. Sinir bozucu.
Onun ne olduğunu da bilemiyorum ki belki yaşamışımdır ama öyle büyük farklı birşey yaşamadım yaşamıyorum.Klitoris orgazmida mi yasamadin