Orgazm sorunsalı

Victoriaa89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
742
907
merhaba kızlar. Vajinal orgazm olamıyorum böyle bir sorunum var. Bilmiyorum bu sorunu nasıl çözebiliriz ?

Son düzenleme:
Bendede ayni sorun var . Biraz acik olacak fakat iliski yasarken bir elimde klitoris bolgesiyle ilgilwniyor . Can sikici bir durum. Internette titresimli halka satiliyor o benim isime yaramisti ama esimi rahatsiz ettigi icin bir daha kullanmadik. Bir bak istersen.

Desenli prezervatifler var, aynı anda klitorisi uyarmak da işe yarıyor. Farklı orgazm türleri gibi görünsede aslında bağlantılı uyarımlarmış :KK16::KK16:

Cidden faydasını gören varsa yazsa da bizde ona göre yapsak :) kegel egzersizi aşırı canımı sıkıyor çünkü
Android tellrde kegel cat diye bir uygulama var.bir ara onu indirmistim . Bir bak istersen. Program eglenceli 10 set halinde gunluk hatirlatma yapiyor ve kedi esliginde egzersizi yapiyorsun.🐈

Gelin sarılalım dostlar bende evleneli neredeyse 2 yıl olacak ama 1 kere bile vajinal orgazm yaşamadım:deli:
İşin trajikomik yani orgazm takliti yapıyorum. Var mı buna doğal bir çözümü olan ?
Orgazm taklidi yapmamani oneririm. Ben yapmiyorum taklit. Esim de dogal olarak çaba gosteriyor nasil yaparsak olur diye . Inaniyorum bir gun olacak😀

merhaba kızlar. Vajinal orgazm olamıyorum böyle bir sorunum var. Klitoral orgazmda sorun yok ama vajinal bir türlü olmuyor. Aslında tecrübem de var 2 yıl olacak evleneli. Eşim de bir kere boşalınca tekrar olmuyo uzun sürüyo olması. Sevişme süremiz yarım saat filan. Bilmiyorum bu sorunu nasıl çözebiliriz sizde durumlar nasıl?
Bir buçuk yıllık evliyim. Hiç orgazm olamadım. Sebebi ne bilmiyorum. Sinir bozucu.

X