Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Orgazm olmak yada olamamak
- Konu Sahibi toprrakk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Aralık 2024
- 207
- 140
- 18
- 25
Yavaş sevişin ve klitoris masajı yapın.Kızlar sorum size toplanın
İlişki esnasında kaç kere orgazm oluyorsunuz ve bunu nasıl yapıyorsunuz bu konuda zorlanan çok sayıda kadın var hatta ve hatta zevke gelemeyen insanlar bile var.
her birliktelikle orgazm olmayı beklemeyin. her zevk alma orgazm değildir. ben genelde ikinciyi olamıyorum, kasıldığım için yorgunluk
Evet yavaş daha güzel oluyorYavaş sevişin ve klitoris masajı yapın.
Ben psikolojinin orgazm olmayı çok etkilediğini düşünüyorum. Eğer ilişkimiz güzel gidiyorsa büyük sorunlar yoksa ne bir ne iki, üçü bile gördüğüm oluyor ancak sorunlar varsa yakın zamanda kavga etmişsek saatlerce uğraşsam da eşimde çabalasa da olmuyor. Bir de ben bana özel ilgi görmezsem seks esnasında bazen orgazm olamıyorum. Şöyle açıklayım onu da, eğer sadece eşim kendisi için o anlık keyfi için seks yapıyor gibi hissettirirse iyi hissedemiyorum benim için özel çaba harcasın istiyorum.
Kendinizi tanımakla çok ilgisi var bu durumun kendinize dönmeye anlamaya çalışın.
Kendinizi tanımakla çok ilgisi var bu durumun kendinize dönmeye anlamaya çalışın.
- 12 Aralık 2024
- 41
- 24
- 3
Yukarıdaki mesaja katiliyorum eger araniz iyiyse o sıralar ve her sey yolundaysa aldigin zevk daha yüksek olur veya senin hoslandigin bir seyi sana ozel olarak yaparsa bundan zevk alip kendini ona biraktiginda orgazm olman daha muhtemel olur ve bence en buyuk etkisi de kendini o ana birakman her seyi unutup sadece ona odaklanirsan daha rahat bir surec olur
- 5 Aralık 2024
- 207
- 140
- 18
- 25
size katılıyorum, ana orgazm kişiden kişiye değişen bir durum, ben genelde bir defa güçlü oluyorum, sonrasında pek halim kalmıyor. uyarım devam ederse haftasonu ve yorulmadığım saatlerse, gece çok geç değilse nadiren ikiyi görüyorum, bir yetiyor bana.Ben psikolojinin orgazm olmayı çok etkilediğini düşünüyorum. Eğer ilişkimiz güzel gidiyorsa büyük sorunlar yoksa ne bir ne iki, üçü bile gördüğüm oluyor ancak sorunlar varsa yakın zamanda kavga etmişsek saatlerce uğraşsam da eşimde çabalasa da olmuyor. Bir de ben bana özel ilgi görmezsem seks esnasında bazen orgazm olamıyorum. Şöyle açıklayım onu da, eğer sadece eşim kendisi için o anlık keyfi için seks yapıyor gibi hissettirirse iyi hissedemiyorum benim için özel çaba harcasın istiyorum.
Nasıl tanıyabilirim kendimiBen psikolojinin orgazm olmayı çok etkilediğini düşünüyorum. Eğer ilişkimiz güzel gidiyorsa büyük sorunlar yoksa ne bir ne iki, üçü bile gördüğüm oluyor ancak sorunlar varsa yakın zamanda kavga etmişsek saatlerce uğraşsam da eşimde çabalasa da olmuyor. Bir de ben bana özel ilgi görmezsem seks esnasında bazen orgazm olamıyorum. Şöyle açıklayım onu da, eğer sadece eşim kendisi için o anlık keyfi için seks yapıyor gibi hissettirirse iyi hissedemiyorum benim için özel çaba harcasın istiyorum.
- 17 Ekim 2023
- 1.627
- 1.878
- 53
Deneye deneye. Hem kendi başınıza hem eşinizle. Uzun süre acı olmadan ilişkiye girebilmeyi çözmem gerekti benim sonrasında da keyif almayı. Hepsi zamanla oldu.Nasıl tanıyabilirim kendimi
- 5 Aralık 2024
- 207
- 140
- 18
- 25
bende yeni evli sayılırım, bu konuyu ilk başlarda biraz kafama takıyordum, araştırmalar yapıyordum; orgazm meselesinin her kadından kadına farklılık gösterdiğini, sayılara takılmamam gerektiği bilincine vardım. ilk mesajımdada dediğim gibi bazı kadın aşırı yoğun yaşar, bazımız hafif ve sık yaşarız vb. ben nadiren ikiyi görüyorum, o anki moduma, enerjime bağlı oluyor bu durum. çoğunlukla bir kere oluyorum pelte gibi kalıyorum . eşim boşalmadıysa devam ediyor ne yalan söliyim kolumu kaldırcak halim olmadan öyle yatıyorum . ay bide sona yaklaşıyorum bacaklarını kaldıralım demesi yokmu, ben yorgunluktan kasılmadan ölüyom adamın derdi pozüsyon valla taşıtıyorum bacaklarımı, nabim gücüm gidiyor sanki, kendim kontrol edip havada tutamıyomki, o da ona katlansın diyorum.Bende 1 veya 2 kez olabiliyorum
- 5 Aralık 2024
- 207
- 140
- 18
- 25
arkadaşımız filmlerdeki gibi titremeli, bağırmalı, kendinden geçmeli abartı birşeyler bekliyor sanırım. diğer mesajlarımda da dediğim gibi; orgazm hepimizde farklı. kimimiz çok reaksiyon veriyoruz, kimimizin vücudu hafif veriyor, bu zamanla kendimizi tanıyarak olacak birşey. yetişkin içerikler abartı zaten. mesela siz üçü gördüğünüzüde söylemiştiniz, ilki ile üçüncü arasında vücut tepkiniz arasında fark varmı? orgazmda dakikada net olmaz bazen 10 dk'da olunur bazen 5 dk'da bazen 15 dk'da. siz üçü gördüğünüzde kısa aralıklarlamı oluyorsunuz? yoksa tek olduğunuz zamanlardaki gibi uzun uzunmu? arkadaşımız somut örnekleri duyup kafasını rahatlatmak istiyor gibi.Deneye deneye. Hem kendi başınıza hem eşinizle. Uzun süre acı olmadan ilişkiye girebilmeyi çözmem gerekti benim sonrasında da keyif almayı. Hepsi zamanla oldu.
İlki yaşadıktan sonra diğerleri daha kolay ve daha kısa sürede oluyor. Öyle çığlık çığlığa kalmıyorum asla ancak yaşadığım mutluluk ve haz hissini biliyorum. O anı yaşarken de 1 dk falan kasılma yaşıyorum. Sonrasında aşırı rahatlamış ve stres atmış hissediyorum. Nasıl anlatırım bilemedim ancak eşim benim için baya bi süre çabaladı tek başıma denesem belki o şekilde de yaşayamayacaktım veya kötü tepki verseydi korku oluşacaktı.arkadaşımız filmlerdeki gibi titremeli, bağırmalı, kendinden geçmeli abartı birşeyler bekliyor sanırım. diğer mesajlarımda da dediğim gibi; orgazm hepimizde farklı. kimimiz çok reaksiyon veriyoruz, kimimizin vücudu hafif veriyor, bu zamanla kendimizi tanıyarak olacak birşey. yetişkin içerikler abartı zaten. mesela siz üçü gördüğünüzüde söylemiştiniz, ilki ile üçüncü arasında vücut tepkiniz arasında fark varmı? orgazmda dakikada net olmaz bazen 10 dk'da olunur bazen 5 dk'da bazen 15 dk'da. siz üçü gördüğünüzde kısa aralıklarlamı oluyorsunuz? yoksa tek olduğunuz zamanlardaki gibi uzun uzunmu? arkadaşımız somut örnekleri duyup kafasını rahatlatmak istiyor gibi.
- 5 Aralık 2024
- 207
- 140
- 18
- 25
İlki yaşadıktan sonra diğerleri daha kolay ve daha kısa sürede oluyor. Öyle çığlık çığlığa kalmıyorum asla ancak yaşadığım mutluluk ve haz hissini biliyorum. O anı yaşarken de 1 dk falan kasılma yaşıyorum. Sonrasında aşırı rahatlamış ve stres atmış hissediyorum. Nasıl anlatırım bilemedim ancak eşim benim için baya bi süre çabaladı tek başıma denesem belki o şekilde de yaşayamayacaktım veya kötü tepki verseydi korku oluşacaktı.
İlki yaşadıktan sonra diğerleri daha kolay ve daha kısa sürede oluyor. Öyle çığlık çığlığa kalmıyorum asla ancak yaşadığım mutluluk ve haz hissini biliyorum. O anı yaşarken de 1 dk falan kasılma yaşıyorum. Sonrasında aşırı rahatlamış ve stres atmış hissediyorum. Nasıl anlatırım bilemedim ancak eşim benim için baya bi süre çabaladı tek başıma denesem belki o şekilde de yaşayamayacaktım veya kötü tepki verseydi korku oluşacaktı.
hani derler ya erkekler cinsellik konusunda çok alınganlardır, onu rencide edecek söz ve davranışlar erkeği cinsellikten uzaklaştırır diye biz kadınlarda da durum böyle gerçekten. anlayışlı eş iki taraf içinde çok önemli, allah daim etsin. benimde birincide dediğiniz gibi bir dk falan kasılma oluyor hatta eşime bazen durmasını söylüyorum, eşimin söylediğine göre kendimi ona bastırıp öylece kalıyormuşum, hafif inleme ve nefesimde hızlanma oluyor, sonrasında yazdığım gibi yatakta pelte gibi öylece kalıyorum tabi bu sırada eşim devam ediyor, modum varsa, keyfim enerjim yerindeyse ikiyi görüyorum, bende de tam tersi, ilkine göre biraz uzun sürüyor. ayağımdan saçıma bir terleme sıcaklama hissi geliyor.
- 5 Aralık 2024
- 207
- 140
- 18
- 25
bir keresinde, sevişmeyeli biraz olmuştu; güçlü orgazmda ne yaptığımın farkına varmadığım oluyor, tırnağımı adamın sırtına geçirmişim ben dur diyom o dikkatim dağılmasın diye bişe diyemiyo, kasılmam bitince ben oh dedim, oda oh dedi, sana nolduki dedim, durumu anlattı çok gülmüştük.
Evleneli 2 ay oldu. ben galiba hiç orgazm olmadım. Klitoris uyarısıyla kendi kendime olabiliyordm. Ama eşimle yaptıgımızda olmuyırum ve gıcık oluyorum ona. Yani bilmiyor sanırım. Öyle 2 dk öpüşüp sokmaya çalışıyoruz. Kendimi tanıdıgımı düşünürdüm ama çok üzülüyorum. Belki de sandııgm kadar etkilenmiykrum kocamdan
- 5 Aralık 2024
- 207
- 140
- 18
- 25
Evleneli 2 ay oldu. ben galiba hiç orgazm olmadım. Klitoris uyarısıyla kendi kendime olabiliyordm. Ama eşimle yaptıgımızda olmuyırum ve gıcık oluyorum ona. Yani bilmiyor sanırım. Öyle 2 dk öpüşüp sokmaya çalışıyoruz. Kendimi tanıdıgımı düşünürdüm ama çok üzülüyorum. Belki de sandııgm kadar etkilenmiykrum kocamdan
bende ilk 4-5 ay böyleydim. ön sevişmeyi uzatın, nelerden etkilendiğinizi eşinize söyleyin, kılitoris uyarımınızı arttıracak pozüsyonları deneyin, ilişki esnasında elinizle kılitorisinizi uyarmaya devam edebilirsiniz. ilişki sürenizi bilmiyorum ama eşinizden biraz daha sizinle ilgilenmesini talep edin bence.
- 30 Nisan 2023
- 318
- 117
- 18
- 34