- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi Merkur Retrosu
kızımın odasında da aynalar varrr korktumm ürktümmm yahuuuuHayır, ablasının psikiyatrist olmasından aldığı yetkiye dayanarak geline surat asan görümceye "bipolar olabilir" demişti. Bir ailede bir kişi tıp okuduğunda bütün aile bireyleri tıp okumuş sayılıyor çünkü
Çıplakken aynaya bakmanın da sağlıksız olduğuna karar vermiş sağ olsun.
Hastayım şu zihniyete yaHayır, ablasının psikiyatrist olmasından aldığı yetkiye dayanarak geline surat asan görümceye "bipolar olabilir" demişti. Bir ailede bir kişi tıp okuduğunda bütün aile bireyleri tıp okumuş sayılıyor çünkü
Bende uzman doktor sayılırım ozaman. Evet arkadaşlar rahatsızlıkları olan bana danışsın lütfen . Zira ailemde bolca doktor hatta profesör bile var , bu durumda bende onlardan aldığım yetkiye dayanarak hemşirelikten uzman doktorluğa terfi ediyorumHayır, ablasının psikiyatrist olmasından aldığı yetkiye dayanarak geline surat asan görümceye "bipolar olabilir" demişti. Bir ailede bir kişi tıp okuduğunda bütün aile bireyleri tıp okumuş sayılıyor çünkü
Bir tıp öğrencisi ve bir ebelik öğrencisiyle toplamda 5,5 yıl yaşadım ve ne anlattılarsa öğrendim (zorum neyse artık) kan alma, kalçadan iğne yapma, normal doğum, çatı muaynesi, doğum kontrol yöntemleri konusunda acaip bilgiliyim, aynı zamanda pedagojik formasyonum ve psikyatrik rahatsızlıklar üzerine derin araştırmalarım var. muaynehane mi açsam, burada tavsiyelerimi çok beğenenler de var cinsel danışmanlık mı yapsam yoksaBende uzman doktor sayılırım ozaman. Evet arkadaşlar rahatsızlıkları olan bana danışsın lütfen . Zira ailemde bolca doktor hatta profesör bile var , bu durumda bende onlardan aldığım yetkiye dayanarak hemşirelikten uzman doktorluğa terfi ediyorum
Durduğun kabahat , bir iki süslü cümle kursan bile köşeyi dönersinBir tıp öğrencisi ve bir ebelik öğrencisiyle toplamda 5,5 yıl yaşadım ve ne anlattılarsa öğrendim (zorum neyse artık) kan alma, kalçadan iğne yapma, normal doğum, çatı muaynesi, doğum kontrol yöntemleri konusunda acaip bilgiliyim, aynı zamanda pedagojik formasyonum ve psikyatrik rahatsızlıklar üzerine derin araştırmalarım var. muaynehane mi açsam, burada tavsiyelerimi çok beğenenler de var cinsel danışmanlık mı yapsam yoksa
benim kuzen bilime inanır hurafelere değilll.
Bilmiyorum ben olmadım ama daha yoğun diyorlar diğer konulardaFark ne ?
Cahilin çenesi işte ...Çocukluk arkadaşım Psikiyatri uzmanı psikoloji üzerine çok konuşuyoruz Kuzenim PskilogFreud un kitaplarını okudum Lezbiyenlik aynalar ile olmuyor... Gaylik Biseksüellik Aynalar ile olmuyor...
Biz Ülkece Çok az bilgiye sahip bireyleriz ne yazıkki
Proföser bilge gibi davranıyoruz... Ülkemizin en büyük krizi çok bilmişlik
İsteksizlik var demek biraz demir değerlerini de ölçtür bunlar etkiliyor kesinlikle,bilinçaltına verilen aile karmalarından kurtul zamanla değişir umarım.Ben gerçekten orgazm olma konusunda çok kasıyorum. Yani öyle akışına bırakamıyorum. Eşim oral da yapıyor bana, onunla yaşanan her şey hoşuma da gidiyor zevk duyuyorum kesinlikle. Minik kasılmalar da yaşıyorum. Ama bu dediğim gibi öyle zevkten uçma, gözlerin kayması gibi üst bir duygu değil. O yüzden sorguluyorum kendimi niye aşırı bir zevk olmuyor diye. Evlilikten önce mastürbasyon pek yapmadım çünkü maalesef korktum kendime çok dokunmaktan. Çünkü bize hep ayıp, pis diye öğretildi. Ben yeni yeni alışıyorum bu duygulara
Bir de aynayla ortaya çıkacaksa eğer bastırılmış bir şeyler vardır demek ki.Çocukluk arkadaşım Psikiyatri uzmanı psikoloji üzerine çok konuşuyoruz Kuzenim PskilogFreud un kitaplarını okudum Lezbiyenlik aynalar ile olmuyor... Gaylik Biseksüellik Aynalar ile olmuyor...
Biz Ülkece Çok az bilgiye sahip bireyleriz ne yazıkki
Proföser bilge gibi davranıyoruz... Ülkemizin en büyük krizi çok bilmişlik
Herşey aynaların suçuBir de aynayla ortaya çıkacaksa eğer bastırılmış bir şeyler vardır demek ki.
Çıkıyorsa da çıksın hiçbir şey içimizde kalmasın
Dışarıdan görünen En belirgin işaret titreme zaten anladığım kadarıylaBenim gözlerimin irisi gözükmüyormuş, sadece beyazı gözüküyormus karsı taraf boyle anlıyor ahdkshsjsjs bana da azer bülbül olmak kalıyor
Şiddetli kasılma titremeye sebebiyet veriyor, bacaklarımı birleştirme ihtiyacı hıssedıyorum güdüsel olarakDışarıdan görünen En belirgin işaret titreme zaten anladığım kadarıyla
Bacaklarla sarılma moduŞiddetli kasılma titremeye sebebiyet veriyor, bacaklarımı birleştirme ihtiyacı hıssedıyorum güdüsel olarak
Orgazmdan sonra bi koalalık yuklenıyorBacaklarla sarılma modu