Orgazm olduğunuzu nasıl anlıyorsunuz

kızımın odasında da aynalar varrr korktumm ürktümmm yahuuuu

Hastayım şu zihniyete ya

Bende uzman doktor sayılırım ozaman. Evet arkadaşlar rahatsızlıkları olan bana danışsın lütfen . Zira ailemde bolca doktor hatta profesör bile var , bu durumda bende onlardan aldığım yetkiye dayanarak hemşirelikten uzman doktorluğa terfi ediyorum

Bir tıp öğrencisi ve bir ebelik öğrencisiyle toplamda 5,5 yıl yaşadım ve ne anlattılarsa öğrendim (zorum neyse artık) kan alma, kalçadan iğne yapma, normal doğum, çatı muaynesi, doğum kontrol yöntemleri konusunda acaip bilgiliyim, aynı zamanda pedagojik formasyonum ve psikyatrik rahatsızlıklar üzerine derin araştırmalarım var. muaynehane mi açsam, burada tavsiyelerimi çok beğenenler de var cinsel danışmanlık mı yapsam yoksa

Durduğun kabahat , bir iki süslü cümle kursan bile köşeyi dönersin

Çocukluk arkadaşım Psikiyatri uzmanı psikoloji üzerine çok konuşuyoruz Kuzenim Pskilog Freud un kitaplarını okudum Lezbiyenlik aynalar ile olmuyor... Gaylik Biseksüellik Aynalar ile olmuyor...

Biz Ülkece Çok az bilgiye sahip bireyleriz ne yazıkki
Proföser bilge gibi davranıyoruz... Ülkemizin en büyük krizi çok bilmişlik

Cahilin çenesi işte ...

İsteksizlik var demek biraz demir değerlerini de ölçtür bunlar etkiliyor kesinlikle,bilinçaltına verilen aile karmalarından kurtul zamanla değişir umarım.

Bir de aynayla ortaya çıkacaksa eğer bastırılmış bir şeyler vardır demek ki.
Çıkıyorsa da çıksın hiçbir şey içimizde kalmasın

Benim gözlerimin irisi gözükmüyormuş, sadece beyazı gözüküyormus karsı taraf boyle anlıyor ahdkshsjsjs bana da azer bülbül olmak kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…