Orgazm olduğunuzu nasıl anlıyorsunuz

Muhtemelen oluyorsundur da beklentim büyük olduğundan sen bu mu yani bu kadar mı diyorsun

Şiddeti kişiden kişiye ve tahrik durumuna göre değişiyor, orgazm oluyorsunuz yaşadığınız his orgazmın tanımıyla uyumlu

Çünkü ben ne biliyorsam ne düşünüyorsam doğrudur üstünüm ben .
Gelen yorumları da okumayacagimdan ananizin sütünün helalligi kadar emin olabilirsiniz govde gösterisi yapma bence
Haykirdim suan
Yıllarca çeşitli psikolojik eğitimler aldım,aynı zamanda özel ilgi alanımdır çok araştırırım ama şu söylediğinizi destekleyen hiçbir cümleye rastlamadım ah froude bunu duysa yerlere yatarak gülerdi sanırım
Sen yorumları okuma bence de çok fena dalga geçecekler seninle. Hayret verici, vajinasını inceleyen insanlara kurcalama bozarsın diyenlerle aynı zihniyet. bence masturbasyon yaparken izlesşn kendini bedenindeki o hareketleri aynada görsün belki orgazmının şiddetini bile etkiler o görüntü

İstekle de alakalı. Çok istekli olduğumda orgazm yüksek oluyor, az istekli olduğumda dediğiniz gibi az hissettirip geçiyor. Hormonlarınızla alakalı olabilir.

Sadece erkek zevk alacak yada mastürbasyon yapacsk diye birşeyde yok kadının da ihtiyacı var bu güzel ilgiye zevke bende bekarken hiç mastürbasyon yapmadım herşeyi eşimle yaşadım farklı fsntaziler yaşamak güzel sonuçta bizimde zevk almamız lazım ben hem zevk alıyorum benim kuş hem uyanıyor eşim dokunduğunda sonrası seller sular

Aynı sorun bende d var yani birebir aynısı. Evet başta herşey iyi gidiyor ıslanma da oluyor ama ben öyle dedikleri gibi göz dönmesi fln bilmem ne yaşamıyorum. Neden böyleki ya napmak lazım

Aynı sorun bende d var yani birebir aynısı. Evet başta herşey iyi gidiyor ıslanma da oluyor ama ben öyle dedikleri gibi göz dönmesi fln bilmem ne yaşamıyorum. Neden böyleki ya napmak lazım
Şiddet farkı bu, herkeste o depremsi hisler olmuyor,ben de çok nadir o hissi yaşarım.

Bende aynı ama vajinal orgazm çok başka anlattıklarına göre yaşayamadım henüz

Ve bı sıvı çıkışı olmadı bende de hiç kasılmalar o bölgede hassaslasma ama bu g noktasıni uyarmayla değil klitorisi uyarınca oluyor,g noktasini bulamadım bile belkide

Çok da emin olmayın bence. Bir de ablanıza sorun isterseniz
Bu geçenlerde bir konuya ablalarım sıkıntı yaşamadı ben de yaşamam her halde, bu kadar sormaya ne gerek var diyen bayan galiba

Düzeltme, aynı kişi değilmiş, hata yaptım üzgünüm

Son düzenleme:
Öncelikle anlattığınızdan anladığım kadarıyla orgazm olmuşsunuz. Fakat belki de tam odaklanamadığınızdan yükselememiş olabilirsiniz. Bu konuda eşinizle önsevişmeyi uzun tutabilirsiniz ya da tahrik noktalarınızı eşinizle paylaşıp eşinizi bu noktalara yönlendirebilirsiniz. Böylece hem daha çok zevk alırsınjz hem de kendinizi orgazma odaklanak zorunda kalmazsınız. Ne kadar çok ıslanırsanız o kadar çok yaklaşırsınız orgazma. Bir de mastürbasyonu çok sık yapmanızı önermem. Çünkü ilerleyen zamanlarda eşinizle cinsel hayatınızı etkileyebilirsiniz ya da sexten daha az zevk almanıza neden olabilir

Hayır, ablasının psikiyatrist olmasından aldığı yetkiye dayanarak geline surat asan görümceye "bipolar olabilir" demişti. Bir ailede bir kişi tıp okuduğunda bütün aile bireyleri tıp okumuş sayılıyor çünkü
Çıplakken aynaya bakmanın da sağlıksız olduğuna karar vermiş sağ olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…