- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
-
- Konu Sahibi Merkur Retrosu
Muhtemelen oluyorsundur da beklentim büyük olduğundan sen bu mu yani bu kadar mı diyorsunMastürbasyon yapmayı yeni keşfediyor sayılırım. Erotik bir şeyler açıp veya düşünüp, bir yandan klitorisi uyarıyorum. Sonra yoğun bir his oluşuyor o bölgede ve sonra ufak kasılmalar yaşıyorum. Ardından da isteğim gidiyor. Ama öyle pek bir sıvı çıkışı yaşamıyorum o esnada. Bu kadar.
Şimdi ben orgazm oldum mu olmadım mı? Eşimle yaparken de aynı şey oluyor.
Yani demek istediğim, öyle çok zirvede bir his yaşayamıyorum.
Çünkü ben ne biliyorsam ne düşünüyorsam doğrudurüstünüm ben .
Gelen yorumları da okumayacagimdan ananizin sütünün helalligi kadar emin olabilirsinizgovde gösterisi yapma bence
Haykirdim suan
Şiddeti kişiden kişiye ve tahrik durumuna göre değişiyor, orgazm oluyorsunuz yaşadığınız his orgazmın tanımıyla uyumluBen gerçekten orgazm olma konusunda çok kasıyorum. Yani öyle akışına bırakamıyorum. Eşim oral da yapıyor bana, onunla yaşanan her şey hoşuma da gidiyor zevk duyuyorum kesinlikle. Minik kasılmalar da yaşıyorum. Ama bu dediğim gibi öyle zevkten uçma, gözlerin kayması gibi üst bir duygu değil. O yüzden sorguluyorum kendimi niye aşırı bir zevk olmuyor diye. Evlilikten önce mastürbasyon pek yapmadım çünkü maalesef korktum kendime çok dokunmaktan. Çünkü bize hep ayıp, pis diye öğretildi. Ben yeni yeni alışıyorum bu duygulara
Yıllarca çeşitli psikolojik eğitimler aldım,aynı zamanda özel ilgi alanımdır çok araştırırım ama şu söylediğinizi destekleyen hiçbir cümleye rastlamadım ah froude bunu duysa yerlere yatarak gülerdi sanırımÇünkü ben ne biliyorsam ne düşünüyorsam doğrudurüstünüm ben .
Gelen yorumları da okumayacagimdan ananizin sütünün helalligi kadar emin olabilirsinizgovde gösterisi yapma bence
Haykirdim suan
İstekle de alakalı. Çok istekli olduğumda orgazm yüksek oluyor, az istekli olduğumda dediğiniz gibi az hissettirip geçiyor. Hormonlarınızla alakalı olabilir.Ben gerçekten orgazm olma konusunda çok kasıyorum. Yani öyle akışına bırakamıyorum. Eşim oral da yapıyor bana, onunla yaşanan her şey hoşuma da gidiyor zevk duyuyorum kesinlikle. Minik kasılmalar da yaşıyorum. Ama bu dediğim gibi öyle zevkten uçma, gözlerin kayması gibi üst bir duygu değil. O yüzden sorguluyorum kendimi niye aşırı bir zevk olmuyor diye. Evlilikten önce mastürbasyon pek yapmadım çünkü maalesef korktum kendime çok dokunmaktan. Çünkü bize hep ayıp, pis diye öğretildi. Ben yeni yeni alışıyorum bu duygulara
Mastürbasyon yapmayı yeni keşfediyor sayılırım. Erotik bir şeyler açıp veya düşünüp, bir yandan klitorisi uyarıyorum. Sonra yoğun bir his oluşuyor o bölgede ve sonra ufak kasılmalar yaşıyorum. Ardından da isteğim gidiyor. Ama öyle pek bir sıvı çıkışı yaşamıyorum o esnada. Bu kadar.
Şiddeti kişiden kişiye ve tahrik durumuna göre değişiyor, orgazm oluyorsunuz yaşadığınız his orgazmın tanımıyla uyumlu
Yıllarca çeşitli psikolojik eğitimler aldım,aynı zamanda özel ilgi alanımdır çok araştırırım ama şu söylediğiniz destekleyen hiçbir cümleye rastlamadım ah froude bunu duysa yerlere yatarak gülerdi sanırım
Sen yorumları okuma bence de çok fena dalga geçecekler seninle. Hayret verici, vajinasını inceleyen insanlara kurcalama bozarsın diyenlerle aynı zihniyet. bence masturbasyon yaparken izlesşn kendini bedenindeki o hareketleri aynada görsün belki orgazmının şiddetini bile etkiler o görüntü
Şiddet farkı bu, herkeste o depremsi hisler olmuyor,ben de çok nadir o hissi yaşarım.Aynı sorun bende d var yani birebir aynısı. Evet başta herşey iyi gidiyor ıslanma da oluyor ama ben öyle dedikleri gibi göz dönmesi fln bilmem ne yaşamıyorum. Neden böyleki ya napmak lazım
ablasını da bilmeyen yokk galibaaaÇok da emin olmayın bence. Bir de ablanıza sorun isterseniz
Bende aynı ama vajinal orgazm çok başka anlattıklarına göre yaşayamadım henüzMastürbasyon yapmayı yeni keşfediyor sayılırım. Erotik bir şeyler açıp veya düşünüp, bir yandan klitorisi uyarıyorum. Sonra yoğun bir his oluşuyor o bölgede ve sonra ufak kasılmalar yaşıyorum. Ardından da isteğim gidiyor. Ama öyle pek bir sıvı çıkışı yaşamıyorum o esnada. Bu kadar.
Fark ne ?Bende aynı ama vajinal orgazm çok başka anlattıklarına göre yaşayamadım henüz
Bide tanışsaymışız iyi olacakmışablasını da bilmeyen yokk galibaaa
şimdi devamlı kendimize bakarsakkk aynada kadınlardan hoşlanmaya başlıyormuşuzzzz.bakk bunu da sitenin en bilgili üyesi söylemişşşşşFark ne ?
Ama şimdi ben sürekli burda olursam orgazm olmaya ne zaman vaktim olucakki ? Biraz tereddütte kaldımşimdi devamlı kendimize bakarsakkk aynada kadınlardan hoşlanmaya başlıyormuşuzzzz.bakk bunu da sitenin en bilgili üyesi söylemişşşşş
evdeki tüm aynaları yarın kaldıracağımmmm.Ama şimdi ben sürekli burda olursam orgazm olmaya ne zaman vaktim olucakki ? Biraz tereddütte kaldım
Aynen aynen , allah korusun lezbiyen falan olursun sonraevdeki tüm aynaları yarın kaldıracağımmmm.
Bu geçenlerde bir konuya ablalarım sıkıntı yaşamadı ben de yaşamam her halde, bu kadar sormaya ne gerek var diyen bayan galibaÇok da emin olmayın bence. Bir de ablanıza sorun isterseniz
Bu geçenlerde bir konuya ablalarım sıkıntı yaşamadı bem de yaşamam her halde, bu kadar sormaya ne gerek var diyen baaaaağyan galibaben de diyorum bu isim tanıdık geliyor diye. Perdeli kızlık zarı konusuydu o değil mi
Düzeltme, aynı kişi değilmiş, hata yaptım üzgünüm