neyse sen bu çocukta acemiliğ çıkar öğren başkasında çekmezsin yazık ya parmak felan allah göstermesin mikrop kapcan sonra doktr doktr gez ......
bende çok zorlanıyorum oluyorum ama 2ayda 3ayda bır oluyorum hıç olmamaktan ıyımıdır sızce
mehtapcığım aynı sorun ben de de var cinsellikten yana bir sıkıntım yok ama eşim erken gelmesinden dolayı orgazmın 'o'/sunu tadamadım bile bende senin gibi mi yapsam acaba . birde senin çok özeline girmez ise eşin içine kaç defa giriyo çıkıyor bende 5-6 da bazen 8-10 da bitiyor o yüzden sordum artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayımvallaha ben 3,5 yıldır evliyim bendede sayıldır hiç olamıyorum diye biliyorum tam olacakmış gibi hissediyorum o andada eşim boşalmış oluyor bile bende çok sinir oluyorum bu olaya yaşla kendini sıkmakla falanda alakası yok bence
28 yaşındayım kendimi hiç sıkmıyorum bu konularda bi çekingenliğim utangaçlığım falanda yok ne bileyim bi türlü yok işte ilişki sonrasında eşimden gizli gizli elimle yapıyorum ne yapayım şaşırdım
doktorunda pek yararı olacağını sanmıyorum açıkcası böyle bişe için doktora gitmeyi saçma buluyorum ne yapa bilirki
Klitorise dokunarak orgazm olmanın mastürbsyondan farkı yok bence. Klitoral orgazmın ilerisinde vajinal orgazmı yaşamak, nasıl anlatılırki :) Gerçektentende anlatılmaz yaşanır, bazen 1 defada değil ve emin olun titretecek kadar var: Eğer yaşayamıyorsanız bu eşinizin erken boşalmasından kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum.
ben buyum :
Koital anorgazmi : Cinsel birleşme sırasında penis vajina içindeyken orgazm olamamaya rağmen elle klitorisin uyarılarak (masturbasyon yoluyla) orgazma ulaşılması durumudur. Eş anlamlı diğer tabiri ise "Klitoral orgazmi" dir ve yalnızca klitorisin uyarılması ile orgazmın gerçekleşmesidir.
ama çok şanslıyım muazzam anlayışlı ve yardımcı bir eşim var..hiç sorun olmuyor yani..
arkadaşlar ilişki esnasında orgazm yaşayamıyorsanız duş başlığını çıkarıp malum yerinize az tazikli ılık suyu tutun hiç olamayanlara tavsiye ederim bana tşk edecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?