ister klitoral,ister vajinal orgazm..ne olursa olsun..ikisi de farklı ama ikisinin de tek yolu konsantrasyon. ben 10 ilişkimin 9unda orgazm olurum. olamadığım zamanlar kafamı başka şeylere taktığım zamanlardır.acaba oluyo muyum sorularını saçma buluyorum. oluyosan mutlaka anlarsın çünkü,o an istemsiz sesler çıkarırsın,herşeyi çok yoğun hissedersin ve 1-2 dk sonra elin kolun bile tutmaz.
tavsiye vermek bana düşmez belki.ama deneyimlerimden yola çıkarak söylemek istediğim bazı şeyler var ister dikkate alırsınız istemezseniz herkesin özel hayatı tabi sizin bileceğiniz iş...
öncelikle ilişkiye başlarken orgazm olcak mıyım endişesini bi yana bırakın,herşey akşında gelişsin keyfinize bakın. ilişki anında da kendinizi sürekli motive edin. beyninize ne hükmederseniz onu yapar. çok zevk alıyorum harika gibi şeyler söyleyin içinizden. ve aklınız sadece ve sadece penis ile vajinanın temasında olsun. ocaktaki yemeği,perdenin çekilmesini,çarşafın kirlenmesini falan saniye bile düşünürseniz dikkatiniz dağılır. ve de sevdiğiniz pozisyonları, sevdiğiniz hareketleri yapın. gerisinde orgazm olmamanız için hiçbir sebep yok bence. çünkü bu bir hastalık değil