- Konu Sahibi gelmesendeolur
- #1.721
ne gülüyon kızım çok fena seslerdi ama
tahmin edebiliyorum,demekki kendilerini kaybettiler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne gülüyon kızım çok fena seslerdi ama
tahmin edebiliyorum,demekki kendilerini kaybettiler...
:26::26: hım.. Ya hani ben evli değilim ama bununla ilglili çok kitab okudum netten baktım felanüstteyken başarılı olamıyoruzki şimdilik tek pozisyonumuz var
sorunlarımızı aştık çok şükür ama zevk hala yok.. hala kasıyorum kendimi ilişkinin başında sonra rahatlıyorum o yüzdende zevk alamıyorum belki
Ciddimisin ya bu kadar zevk aldığını söyleyen kadınlara ben hiç inanmıyorum , diğer kadınlara hava atmak için bazı kadınların uydurması bence işte bu tarz çok zevk aldım gibi söylemlere inanan diğer kadınlarda , ben neden zevk alamıyorum diye kendinden sorun arıyor , üzülüyor
sizde bu kadar zevk alıyorsanız bizlere yardımcı olmak için bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun oluruz
nasil yani her birlesmede orgazm olan mi varmis?
Ben bazen eşimden gizli nette filmler izliyorum, yabancı kızların maşallahı var bu konuda. Biz yüz yıllarca baskı içinde yaşadığımız için evlenince bile vaji problemleri çekiyoruz, zevk alamıyoruz, orgazm olamıyoruz. Bu videolardaki yabancı kızları kıskanmıyor değilim.
Ne yaptıysam ne ettiysem bir türlü vajinal orgazmı yaşayamadım..Partnerim içimden 1 saat çıkmadı yine bende tık yok napıcam ben
Abartılacak ne var acaba?1 saat mi!!!!! biraz abartmıyormusun
Abartılacak ne var acaba?
kızma kız hemen belki sana o kadar geliyordur 1 saat içinde kalması ne bileyim imkansız gibi ama öyleside varsa yeni duymuş olduk
Geciktiricili prezervatif diye bir şey var yahu Erken boşalma sorunu yok çok şükür.. Bana öyle gelmedi canım valla cidden o kadardı. Ama yinede orgazm falan olamadım
üzüldüm gerçekten bu kadar uzun sürede olamamana
Yok mu derdime bir çare yaaa tabi acınacak durumdayım resmen
Öncelikle hemen belirteyim acınacak halde değilsiniz, anca üzülecek halde olabilirsiniz çünkü;buradaki orgazm olamayan çoğu kadının eşleri çok kısa beraber oluyor erken boşalma sorunlarından dolayı bayanlar orgazm olamıyorlar onlar ne yapsın değilmi
öncelikli eşiniz sizi seviyorki sizde orgazm olun diye 1 saat uğarşıyor , bir kadın için önemsenmek sevilmek cinsellikte orgazm yaşayabilmek için ilk şart
klitoral orgazm olabiliyorsanız bence vajinal olamıyorum diye bu kadar üzülmeyin kafanıza takmayın , eşinizi seviyorsanız beraber olurken orgazm olmayı düşünmeden beraber olun , bir uzmandan dinlemiştim kadınlar orgazm olucam diye kendini kandırmalıymış bu şekilde zamanla beynini kandırabiliyormuş bir süre sonrada gerçekten orgazm olmaya başlıyormuş
Öyle valla gerçekten sağolsun çok uğraşıyor sürekli sorar oldun mu diye ben oldum diyene kadarda boşalmıyor. Çok şükür klitorali oluyorum. Vajinal dediğiniz ne hala çözemedim ben klitorali afedersiniz ama penis içimdeyken oluyorum. Yani yatağa yüzüstü uzandığımda oda üstüme uzanınca oluyorum. Ama diğer pozisyonlarda olamadım