- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
- Konu Sahibi gelmesendeolur
- #1.561
çiş hissi geliyor acayip :)
Evet çiş hisside geldi birde tatlı bir ağrı girdi o ara odaklanma şeyimi kaybettim işte bir an korku saldı beni sonuç olamadım tabi ki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çiş hissi geliyor acayip :)
vajinal orgazma kafayı takarak cinsellik yaşayan bir kadın hep sorunlarla karşılaşır.
Bu başlık milletin kafasını da karıştırmıor degil. tabiki belkide birçok insan faydalandı burdan bilmiyorum ama psikolojiyle yakından ilgili oldugum için birşey söyleyebilirimki, ilişki sırasında aldıgınız zevkin tadını çıkarın orgazmı düşünmeyin. önemli olan o zevktir arkadaşlar. orgazmı yani vucudun dogal yiyecek içecek gibi olan ihtiyacını klitoral olarak ta karşılayabilirsiniz. sonuçta kasılmadır .
ama yok illa vajinal orgazm olmak istiyosan fena dolu olman lazım. mesela eger istekli bir dogan varsa her iki 3 günde bir buna ihtiyac duyuyorsan. bir hafta 10 gün hatta en harika kasılma istiyosan bi ay orucunu tutarsın bunun (allah affetsin umarım günah degildir böyle birşeye oruc demek) . o zaman vajinal orgazmı çok çok rahat yaşayabileceksiniz.
bu arada ben vajinal orgazm oluyorum ohhh harikaydı diyenlere de kesinlikle inanmıyorum. belki afedersiniz erkek penisi girip çıkarken kasılmalar hoş duygular olur o başka ama o vajinal orgazm degildir.
Vajinal orgazmda suratınız cayır cayır yanar , harika bir duygudur. ve emin olun ki ben oluyorum diyenlerde tam olarak ne olduklarını bilmiyorlardır o yüzden öyle diyorlar..
sevgiler.
sevgili "tetemi" arkadaşım, ne kadar dolu olursan ol ilişki anında kafa olarak orada değilsen, kendini olaya veremezsen o kadar dolu olki boşuna ..
vajinal orgazm için önerebileceklerim şunlar, biraz uzun tutun ön sevişmeyi ve kendinizi kesinlikle olaya verin yani ne biliyim kredi kartı borçlarınız var ise onları düşünmeyin, yok olabilecekmiyim orgazm, bunları düşünmeyin kesinlikle ve en önemlisi çiş hissi geliyor penis baskı yaptıgı için tutun biraz kendinizi o his geçecektir .
Not: Özel mesaj yolu ile bilgi almak için yardım isteyen arkadaşalr için yazdım, umarım okurlar. sevgiler .
Canım müsadenle yazına bende eklemeler yapmak istiyorum daha öncelerde yazılmıştı bu ama , benim gibi bu konudan rahatsız olup buraya yazamayan çekinen tüm arkadaşlar adına tekrardan yazacağım , bu topice orgazm olmayı başaramamış arkadaşlara nasıl olabilecekleri ile ilgili yardımcı bilgi verecekler veya yardım amacıyla sorulan sorulara cevap verebilecek , destek olabilecek bilgileri veren yorumlar yazılsa daha iyi olucaktır. Yoksa ben şöyle orgazm oluyorum amanda çok keyifli gibi sanki nispet yaparmış gibi yorumlarınızı tek olarak yazmayın , o yorumlarınıza ek olarak nasıl orgazm olabiliyorsunuz bununla ilgili destekleyici bilgileride eklerseniz çok daha yardımcı olursunuz herkese saygılar
Aslında kadının orgazm olamaması,birazda utanmasından kaynaklanıyor mesela 69 pozisyonu vardır orgazm olamayan arkadaşıma bahsettim öncesini uzun tutun diye aman oda neymiş ben kocama soyleyemem falan dedi.Ben 9 yıllık evliyim + 2 yıl da oncesınden cinsel ilişkimiz vardı,sevgili oldugumuz ilk zamanları hatırlıyorum utana sıkıla,orgazm olamıyordum bende hatta eşim ben orgazm olamamışsam oda boşalamıyor,sonradan uzmanlaştıkca herşey daha güzel oldu,sonradan tecrübelerimle ogrendıklerime gore kadın zamanla penis gire gire vajınal kasları geliştiriyor ve kasılarak orgazma ulaşıyor.Arkadaşlar özgür olun,partnerinizden utanmayın
Orgazm olabilen arkadaşlar ne mutlu size banada tabi çok şükür bende olabiliyorum
olamayanlara önerilerde bulunsanız faydalı olabileceğini düşündüğünüz şeyleri yazsanız daha güzel olur gibi ne dersiniz
cgdm cim sende bazı önerıler sunsana orgazm olamayanlara bu duyguyu yaşayabilen bi insan olarak....
yedi yıllık evliyim. eşimle ortak tanıdıklar vesilesiyle tanıştık. kısa süre sonra evlendik. nişanlılık döneminde küçük kaçamaklar dışında gerçek bir cinsel hayatımız olmadı ve ben hala vajinal orgazm nedir hala bilmiyorum.şimdi iki yaşında bir kızım var.gebelikte dahil son üç yılla en fazla on kez birlikte olmuşuzdur o da benim istememle.eşim bazı kadınların böyle bir sorunu olabileceğini söylüyor. bizim kısmetimiz de böyleymiş diyor. ne yazıkki kısa bir süre önce bir hanım arkadaşı da olduğunu öğrendim. düşündüğüm boyutta olmadığına kızımızın üstüne yemin etti. araya büyüklerin girmesiyle ve en önemlisi kızım için ikinci bir şans verdim.. olayın üstünden yedi ay geçmesine rağmen birlikte olmak için tek adım atmadı benim zaten zevk almadığımı diğer türlü de kendisi için tecavüzden farklı olmadığını söylüyor. ev arkadaşı gibi olduk. artık aitlik duygusunu hiç hissetmiyorum zaten çok azdı.aslında bu işin tedavisi varsa araştırıp üstüne gitmeliydim.çünkü şu ana kadar yataktan hep öfkeli kalktım. kendimi hep bu işin hamalı gibi hissettim.eşim de ciddi bir çaba gösremedi gerçi...aman neyse duygularım da kafam da çok karışık başınızı ağrıttım iyi geceler herkese
yedi yıllık evliyim. eşimle ortak tanıdıklar vesilesiyle tanıştık. kısa süre sonra evlendik. nişanlılık döneminde küçük kaçamaklar dışında gerçek bir cinsel hayatımız olmadı ve ben hala vajinal orgazm nedir hala bilmiyorum.şimdi iki yaşında bir kızım var.gebelikte dahil son üç yılla en fazla on kez birlikte olmuşuzdur o da benim istememle.eşim bazı kadınların böyle bir sorunu olabileceğini söylüyor. bizim kısmetimiz de böyleymiş diyor. ne yazıkki kısa bir süre önce bir hanım arkadaşı da olduğunu öğrendim. düşündüğüm boyutta olmadığına kızımızın üstüne yemin etti. araya büyüklerin girmesiyle ve en önemlisi kızım için ikinci bir şans verdim.. olayın üstünden yedi ay geçmesine rağmen birlikte olmak için tek adım atmadı benim zaten zevk almadığımı diğer türlü de kendisi için tecavüzden farklı olmadığını söylüyor. ev arkadaşı gibi olduk. artık aitlik duygusunu hiç hissetmiyorum zaten çok azdı.aslında bu işin tedavisi varsa araştırıp üstüne gitmeliydim.çünkü şu ana kadar yataktan hep öfkeli kalktım. kendimi hep bu işin hamalı gibi hissettim.eşim de ciddi bir çaba gösremedi gerçi...aman neyse duygularım da kafam da çok karışık başınızı ağrıttım iyi geceler herkese
Canım derdini bizlerle tabiki paylaşabilirsin ve asla kafamızı şişirmezsin
sizin ilişikiniz kısır döngüye girmiş bence sen cinsel anlamda olması gerektiği gibisin ama eşin cinsellikte bencil olduğu için orgazm olamıyorsundur.
seni vajinal orgazm olman konusunda desteklememiş zamanlada sende ondan , oda senden cinsellik anlamında soğumuşsunuz(bunu yataktan öfkeli kalkmandan anlıyorum aslında bu öfke senin kendine orgazm olamıyorum diye olan öfken değil eşinin bencilliğine duyduğun öfken)
orgazm olmamayla pek alakalı değil ama eşin çok hatalı sana yeterli olmaya çalışacağına bencilik yapıp başka kadınla beraber olmuş ve senle beraber olmamak için senin onu istemediğini söyleyip cinsellik yaşamamak için bahane yapmış bir nevi senin cinsellik istememeni desteklemiş
canım bu konuyu eşimle karşılıklı konuş , ona seninde cinsellik yaşama hakkın olduğunu bu konuda sana karşı bencil olduğunu söyle , eğer bu evliliği kurtarmak istiyorsa seni istiyorsa cinsellik konusunda karşılıklı yaşamak gerektiğini bunun için gerekirse psikologdan destek almanız gerektiğini söyle
canım eğer kabul etmezse sen bu şekilde mutlu olabilecekmisin onu düşün daha 7 senelik evlisin çok gençsin
Selamlar arkadaşım
yeni cinselliğe başlayan kişiler için alışma süresi ne kadar süredir sizce?
Vajina ne kadar sürede penise alışarak kasılmaya başlar:)
Tabi bu elbet sıklıkla da ilişkilidir ama yine de cevabınızı bekliyorum teşekkürler
olurrrr
bikere kesinlikle önsevişme çok önemli uzatılabildiği kadar uzatılmalı ama bu uzama konsantrasyonu bozmamalı biz kadınlar herzaman birsürü sey düşündüğümüzden o anın büyüsü bozulabilir birde ben en rahat üstteyken olabiliyorum kontrol bende olduğundan daha iyi hissediyorum kendimi
Biz ön sevişmeyi gayet uzun tutuyoruz. Islanmamda çok güzel oluyor ama orgazm olamadım. Daha doğrsu şöyle diyim yaklaştığımı hissettim tatlı bir ağrı girdi oraya. Ama ben engel oldum sanki istemeden korktum çok garip ya. Neden böyle oldu
durdunmu veya durdurdunmu eşini hangi pozisyondanydın
biraz daha devam edebilseydin yaşayacakmışsın herhalde