Vajinal orgazmcilar sizde olupta bizde olmayan ne acabaBenim esim cok gec bosaliyo okadar girip cikmadan sonra zevkten baska bisey olmuyosa sorun nerde acepp
umarım hemen cvp gelir
zevk almada sıkıntı yok orgazm olamıyorsun herhalde dimi
arkadaşlar merhabalar
yeni evliyim bu konuda düayenlerden yardım istiyorum
rica etsem orgazm olma tekniklerini özelden yazabilirler mi
geriye dönük olarak okudum 40 sayfa kadar ama hala aklımda netlik kazanmadı
rica ediyorum ve çok çok teşekkür ediyorum şimdiden
off sık kullanılana ekledım su sayfayı hepsını okudum...ama net bir sey diyen cıkmamış ki,eh cıkmaz da tabiki ama hiç değilse deneyimsel acıdan daha yogun bi paylasım içinde olsanız ne güzel olur...ben daha gencim 25 yasımdayım ve vajina orgazmı diye bi şey yasamadım..yasarsın olur dıyorlar ama partnerım muthıs derecede sevıssede 4 5 saat ben bosalayım dıye ugrassa da yok kılıtorıse dokunmadan sadece ıcımdeyken tık olmuyor...su pozısyon bu pozısyon demeyın,denemediğim sey kalmadı...evlenmek ıstemıyorum bu yuzden...istedıgım gıbı bı cınsel hayatım olmayacaksaerkek acısından da onemlı,o da bayanın bosalmasını o anı gormeyı ıstıyor halıyle...ee ben ne yapayım sımdı kıme gıdeyım nereye kıme danısayım... ((((((((((((((
off sık kullanılana ekledım su sayfayı hepsını okudum...ama net bir sey diyen cıkmamış ki,eh cıkmaz da tabiki ama hiç değilse deneyimsel acıdan daha yogun bi paylasım içinde olsanız ne güzel olur...ben daha gencim 25 yasımdayım ve vajina orgazmı diye bi şey yasamadım..yasarsın olur dıyorlar ama partnerım muthıs derecede sevıssede 4 5 saat ben bosalayım dıye ugrassa da yok kılıtorıse dokunmadan sadece ıcımdeyken tık olmuyor...su pozısyon bu pozısyon demeyın,denemediğim sey kalmadı...evlenmek ıstemıyorum bu yuzden...istedıgım gıbı bı cınsel hayatım olmayacaksaerkek acısından da onemlı,o da bayanın bosalmasını o anı gormeyı ıstıyor halıyle...ee ben ne yapayım sımdı kıme gıdeyım nereye kıme danısayım... ((((((((((((((
ben de aktif oluyorum o da oluyor..değişiyor yani..kendı kendıme tatmın de olmuyorum uzun zamandır,kılıtorısıme dokunmuyorum kı vajınamdakı kaslar duyarlı hale gelsın dıye..ama yok yok..burda boyle acık acık yazıyorum herkes bu kadar acık olmamıs sanırım ama kendımı ıfade etmeye calısıyorum ve yardım ıstıyorum cıddı manada..cinsel terapiyi her pskiyatr yapmaz ki..var mı önerebileceğiniz kişiler acaba
Yeni sevgiliminki nasıl çıkar bilemem mi
Yeni sevgiliminki nasıl çıkar bilemem mi
ahahahaahaha gece gece çok güldüm yaaarkadaş tombala çekiyor sanırım
efendim arkadaşım ? neye şaşırdın anlamadım
çocuk kendine mi saklasın ?
efendim arkadaşım ? neye şaşırdın anlamadım
çocuk kendine mi saklasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?