- Konu Sahibi gelmesendeolur
- #1.341
onu bende seviyorum ama eşim sevmiyor neden bilmiyorum.
Saygı duymak lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu bende seviyorum ama eşim sevmiyor neden bilmiyorum.
doggy pozisyonunda olabiliyormusun gerçekten çok şanslısın.ten teması olmadığı için ben olamıyorum.öpüşmek sarılmak mümkün olmuyor o pozisyonda
bilmem ki.. zaten sık sık yapılacak bisey degil. istekliysen ama yorgunsan iyi oluyo.
kaç yıllık evlisiniz siz acaba?bizim 3 ayı geçti.çocuk felan varmı.oda çok etkiliyormuş cinsel hayatı.özellikle bebekken
biz de yeni evliyiz canim ama cinsel hayatimiz daha once basladi. ucuncu yili bitecek. evlilikten sonra hic farklilasmadi. cocuk yok.
senin cinselligin yeni basladiysa cok normal. zamanla daha farkli olacak kafani takma. benim de baslarda cok daha farkliydi.
bizimde evlilik öncesi giyinikken öpüşme sürtünmeden öteye gitmezdi cinsel hayatımız.sonra burdan sudan çıkmış balığa döndüm.erkek için birşey yok tabi.ama insan sonuçta aynı eşim gibi ilişki esnasında yaşamak istiyor o zevki.yoksa eşim parmakla burda bir arkadaş öğretmişti gspot diye o şekilde uyarıyor ama ilişki esnasında çok farklı diyorlar
Tabii ki normal bisey, cinsellik daha farkli bisey sonucta. sen sadece icinden aldigin zevke bak. yatakta cok duygusal hassas olmamaya calis, kendi zevkin icin. Ne guzel bak g spot u bulmussunuz. bundan sonrasi cok guzel olacak.
yüzüstü yatma pozisyonunu hiç denememiştim. Mantıklı geldi şimdi hem klitorisde yatağa sürtünüse daha kolay olunabilr sanırsam .
evet bulduk ama parmakla oluyor işteneyse.bende kendime kızıyordum acaba benmi yanlış birşey yapıyorumda olmuyor diye.sende pozisyonları doğruladın,aynı şekilde yapıyormuşsunuz.yani sorun bende değil.en azından buna sevindim.eşim anlayışlı sağolsun.istemediğim hiçbir pozisyonda zorlamaz ısrar etmez.hep sen belirle der canım benim:)
yüzüstü yatma pozisyonunu hiç denememiştim. Mantıklı geldi şimdi hem klitorisde yatağa sürtünüse daha kolay olunabilr sanırsam .
40 dakka içindemi oluyorr ,bukadar uzunn süre yapabilen erkekk varmı acaba bilemedimm
ben dakkaya bakmıyorum ama maxsimum 5 yada 10 dakka en uzunn dayanabiliyorr eşimm
benim ilerleme oldu tabii ama her seferinde olamiyorum. iliski oncesinde yorgun olmamam lazim, canimin baska biseye sikkin olmamasi lazim, kafamin herhangi biseye takik olmamasi lazim. sadece esimle ilgili degil yani... uste cikip beceremiyodum ya hani. artik onu yapabiliyorum. ama sonuca ulasamiyorum. sadece yapabiliyorum ve cok zevk aliyorum. ya benim sorunum cabuk yoruluyorum. enerji veren bisey yemem lazim sanirim:) ama cok zevkliymis kizlar uste cikip kendi istedigine gore hareket etmek:) simdi biz de ayri kaliyoruz 3 haftadir islerimiz nedeniyle. ben de bu konuyu hic dusunmuyorum. gorustugumuzde uzun sure ayri kaldik diye ne olacak onu merak ediyorum. tutucam kendimi masturbasyon da yapmiyorum hic. daha 2 hafta var kavusmamiza. bu da iyi oldu aslinda. bakalim simdi nasil olacak.
senin nasil gidiyo?
bak biz de ayriyiz. bence iyi gelecek bu. bi sure bu konudan uzak durmus olucaz, esimizi de ozliycez. surekli birlikte olunca arayi sogutmamis oluyoruz kafamizdaki dusuncelerle yine cinsellik yasayinca da olamiyo olabilir.
iste bi noktada hepimiz ayniyiz. en azindan burda yanliz olmadigimizi anliyoruz.
Kafaya bisey takiksa olmuyo.
bi de yorulmasak cok iyi olacak.
anlamana gerek olmadigini sorduktan ve ogrendikten sonra mi fark ettin?
kızlar vallahi son günlerdeki yorumları okudumda bu topic orgazm olamayanlar değil hangi pozisyonlarda daha çok orgazm olabilirim tarzı bir konuya dönmüş hadi herkese kolay gelsin ne diyelim bol bol orgazmlar
canım vallahi zevk alabilip de genellikle sonuca ulasamiyoruz ya biraz da onun sebebiyle bu konusulmaya baslandi.