ama onda hersey cok normal on sevişme orgazm süresi o kadar arastırdım ki bu konuyu onda hiç problm yok arkasını donup uyuyan bı tıpde deil ilişkiden sonra hep ilgilenir ya hersy cok guzel bı bu eksık kesin sorun bende ilk defa bu konuda yalan soyledm ona basta soylsydm keske şimdi soylrsem olmaz yaaa
farklı yer ve pozısyonlarda denedık zaten eşim sevio öle şeyler ya asıl sorum bunun bı tedavısı varsa gideym doktora:94:
merhaba, ben 4 yıldır evliyim. uzunca bir süre vajinusmus için farklı psikiyatrlara gittim.sonrada 3 yıldır bir psikologa terapiye gidiyorum. Duyguları engellemeyi bi savunma mekanizması gibi işletmeye çocuk yaşta başlamışım vede pek çok anne-babanın yetiştirirken yaptığı yanlışlarla bu noktaya gelmişim ve ben evlenene kadarda tüm bunlardan habersiz gib yaşamışım. vajinusmusla olay patlak verdi..
bahsedildiği gibi, oral seks veya elle yapılan masturbasyonla orgazm oluyorum.Ama cinsel birleşme ile hiç olmadı,gerçekten psikolojik faktörler mi ön planda?
tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. ne yapmak gerekir? teknik olarak yapılacaklar var mı? alt ve üst katta bi süre oturan, komşuların çığlıklarını duyunca daha da moralim bozuluyordu.Bu konuda herkesle konuşulmuyor
bana bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi?ben daha yeni vajinismus atlattım 15 gün falan oldu kendimi çok kastım çokta kortum. şimdi girişlerde kendimi kassamda ilişkiye girebiliyorum ama orgazm olamıyorum.acaba bu zamanla geçip tecrübe sahibi olup hersey yoluna gircek mi yoksa burda ismi geçen jeli almalıyım kafam karısık
arkadaşım ben de vajiyi yendim aynı sıkıntı ben de de var. hatta son denememizde bu muydu 1 yıl boyunca çektiğim dedim hiç zevk almadım hatta işkence gb di sırf girsin çabasındaydım çok mekanikleştim. evlenmeden önce eşimin dokunması bile bana zevk verirdi. vajinuşmus çok yıprattı. bence bu da bir süreç öğreniriz inşallah. eşlerin bencil olmaması gerek bence özellikle erkek bazen kendi derdine düşüyor. eğer karşılıklı olarak zevk almaya odaklanırsak aşarız. ama sende yenisin daha önce şu duruma alışalım zamanla alışırız inşallah.
arkadaşlar bu mucize doktor murat ulusoy anorgazmi tedavisi de yapıyormus sanırım,giden var mı aranızda acaba? ya da gittiğini duyduğunuz birileri? ben 2 hafta oldu vajinismusu yeneli biraz biraz zevk alıyorum ama cok az. orgazm cok uzak görünüyo su an gözüme. bir de femore jel denicem bakalım. ilişki sonrası yanma ve kasıntı oluyor,sizce mantar mı oldum?napıcam ben simdi
gazelcim vajinismus bitti. bu dert geldi başımıza. ben ne zaman zevk alacağım diye merak ediyorum. vaji yenenlerde sadece bir kişide okudum zevk aldım diye. zamanla olacak inşallah
gazelcim vajinismus bitti. bu dert geldi başımıza. ben ne zaman zevk alacağım diye merak ediyorum. vaji yenenlerde sadece bir kişide okudum zevk aldım diye. zamanla olacak inşallah
arkadaşım ben de vajiyi yendim aynı sıkıntı ben de de var. hatta son denememizde bu muydu 1 yıl boyunca çektiğim dedim hiç zevk almadım hatta işkence gb di sırf girsin çabasındaydım çok mekanikleştim. evlenmeden önce eşimin dokunması bile bana zevk verirdi. vajinuşmus çok yıprattı. bence bu da bir süreç öğreniriz inşallah. eşlerin bencil olmaması gerek bence özellikle erkek bazen kendi derdine düşüyor. eğer karşılıklı olarak zevk almaya odaklanırsak aşarız. ama sende yenisin daha önce şu duruma alışalım zamanla alışırız inşallah.
teş ederim canım bilgi için bugun öyle bi aradım int parmak çalışmasını bulamadım çokta ilgilenemdim yarın daha ayrıntılı bakarım inş.umarım bulurum bulduklarımda işe yarar.orgazm olamayanlar icin de bir tedavi yöntemi varmis..ben de su siralar onu deniyorum.. bu vajinismus tedavisi gibi parmakla oluyormus.. bi google dan bakin isterseniz..
parmagi icine aliyorsun parmagi slklp gevsetiyorsun vajina girisindeki kaslari kullanarak... bir de orgazm olamayanlar es alttayken denesin... o pozisyondan baslatiyorlarmis tedaviye..
ve sunu sölimm ben o pozisyondayken hep orgazm olurdum,simdi hamileyim o pozisyon zor o yüzden -dum diyorum :))
bir de vajinismusu yenerken cok egzersiz falan yapiliyor,daha sonra ciftli egzersizler biraz görevmis gibi oluyor kendinize zaman verin ...biraz dinlenin...
hatta mümkünse 1 hafta falan iliskiye girmeyin eger tamamen vaji tedaviniz bittiyse birbiriniz özleyin... ya da farkli fanteziler deneyin...
sadece birlesme haz vermiyor,önce beyni etkilemek lazim..
mesela ben öyle hade yataga girelim diye olmyuor... önce kur yapmam lazim,onun beni istedigini görmem lazim,onun beni istedigini görünce etkileniyorum..
ya da zamansizlik lazim...olmadik zamanda spontale gelisen durum...
yani önce fantestik bakin...
bende eskisi gibi bakmayi cok isterdim ama anac oldum galiba bir de yorgunluk..bir de eskisi gibi yalniz yasamiyoruz... tükendim galiba(
cgdm01 sagol canım özelden yazmışşın ama ben gönderemdim sana 100 msj olmadığı için bende zateen dediğin gibi düşünüyorum hafta sonu geçsin pazartesi günü bakalım alıcam herhalde
Şu linki tıklayın kızlar g spot la ilgili...
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/412190-g-spot-secret-point.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?