orgazm olamayanlar icin de bir tedavi yöntemi varmis..ben de su siralar onu deniyorum.. bu vajinismus tedavisi gibi parmakla oluyormus.. bi google dan bakin isterseniz..
parmagi icine aliyorsun parmagi slklp gevsetiyorsun vajina girisindeki kaslari kullanarak... bir de orgazm olamayanlar es alttayken denesin... o pozisyondan baslatiyorlarmis tedaviye..
ve sunu sölimm ben o pozisyondayken hep orgazm olurdum,simdi hamileyim o pozisyon zor o yüzden -dum diyorum :))
bir de vajinismusu yenerken cok egzersiz falan yapiliyor,daha sonra ciftli egzersizler biraz görevmis gibi oluyor kendinize zaman verin ...biraz dinlenin...
hatta mümkünse 1 hafta falan iliskiye girmeyin eger tamamen vaji tedaviniz bittiyse birbiriniz özleyin... ya da farkli fanteziler deneyin...
sadece birlesme haz vermiyor,önce beyni etkilemek lazim..
mesela ben öyle hade yataga girelim diye olmyuor... önce kur yapmam lazim,onun beni istedigini görmem lazim,onun beni istedigini görünce etkileniyorum..
ya da zamansizlik lazim...olmadik zamanda spontale gelisen durum...
yani önce fantestik bakin...
bende eskisi gibi bakmayi cok isterdim ama anac oldum galiba bir de yorgunluk..bir de eskisi gibi yalniz yasamiyoruz... tükendim galiba
(