- 10 Mart 2011
- 30
- 0
- Konu Sahibi gelmesendeolur
arkadaşlar ben klitoral orgazm olabiliyorum ama ilişkideyken olamıyorum bide ben üstte olamiyorum denedim ama ozaman p.s girmio.. naapmam lzm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben klitoral orgazm olabiliyorum ama ilişkideyken olamıyorum bide ben üstte olamiyorum denedim ama ozaman p.s girmio.. naapmam lzm?
neden girmiyor canınmı yanıyor başka bir sebebimi var
orgazm olamaman eşinle ilgili olabilir erken boşalıyor olabilir sen yeterince uyarılmamış olabilirsin
bir sürü sebebi vardır bunun
CANIM EGER klitoral orgazma alıstıysan vajınal orgazma gecmen zorlasıyor . ama dogru noktayı uyarırsan vajınal orgazmda olabilirsin
canımın yanmasından değil, ben üstteyken tam girmiyor, eşimde hemen değiştiriyor pozisyonu kaç kere denedik bi türlü olmadı!
canımın yanmasından değil, ben üstteyken tam girmiyor, eşimde hemen değiştiriyor pozisyonu kaç kere denedik bi türlü olmadı!
P..nste tam sertleşme olduğundan eminmisin?
Orgazmı yaşamak için partner ten uyumu şart ayrıca organlarınızı seksi iyi tanımanız lazım.
sen yaşayabiliyomusun buldunmu meşhur noktayı canım:)
Meşhur noktayı bulmak zor değil:)