Avrupalılarda erken boşalma ve Orgazm sorunu olmuyor. Çünkü küçük yaştan itibaren cinsel birleşme ve bu işi öğrenme başlıyor. Kızlar ve erkekler mastürbasyon yapmayı öğrenmeden direk ilişkiye girerek cinsel hayatı en iyi şekilde öğreniyorlar. Türkiye de tabular var. evlenmeden öğrenemezsiniz. Evlendiğinizde karşı cinsiniz de cinselliği bilmiyor, haliyle sizde bilmiyorsunuz. Cinselliği öğretmesi için sağdıçlar bulunuyor, sağdıçlar kendileri bilmiyor ki size ne öğretecekler. Yarım bilgiyle evleniyorsunuz. Sonra iki tarafta cinsel bilgisizliklerine kaprislerini de ekliyor. El ele verip öğrenmeye çalışılmıyor. Erkek, erken boşalma problemi yaşıyor, kadınlar orgazm olamama ve zevk alamam problemi yaşıyor. İki tarafta kimseye açılamıyor, erkek 2 dk boşalıyor işi bitiyor ve cinsellik bu kadar sanıyor, ama bizim için böylemi. Uzun süre okşanmamız ve öpülmemiz gerekiyor. Böyle yapılmıyor. Erkeğe diyorsunuz sevişmeyi biraz uzun tutalım, hemen birleşmek ve boşalmak istiyor. Birleşme olunca boşalma oluyor ve zevkiniz yarım kalıyor. Cinselliği bilen birine danışamıyorsunuz sizi eğitsin öğretsin, eşinize öğretsin. Jinekologlar bu konularda yetersiz, tamamı için demiyorum tabi. Jinekoloğa gidip te nasıl anlatacaksınız bize cinselliği orgazmı öğret diye, bu herkesin yapabileceği bir şey değil. Boşanmaların ve evdeki huzursuzlukların çoğu nedeni 2 tarafın sağlıklı cinsel hayat yaşaya mamasıdır. 2 taraf düzenli bir birleşme yaşadıklarında vücut sağlığı ve manevi sağlık için çok faydaları var. kadın hastalıklarını çoğu nedeni düzenli cinsel hayat yaşanmamasından dır. Erkek veya kadın boşalamadığından sinirli ve gergin oluyor, bu da günlük hayatımıza yansıyor. Bilgisi olan arkadaşlara forumda bakıyorum üstü kapalı cevaplar yazıyorlar, biliyorsanız açık açık yazın, paylaşın bunu herkes öğrensin ve mutlu, huzurlu bir hayat yaşasın. Devamını yazıcam.
@sevilay_aras size sonuna kadar katılıyorum forumda daha once bu sorunu yaşayıp çözdüklerini belirtenler var acık acık belırtmıyorlar ya üstü kapalı cevaplar yada benim özelim pmden yazarım gibi şart koşuyorlar burası bir kadın forumu herkezın birbirine destek olması gerekirken KÖSTEK oluyorlar anlam veremıyorum kımse eşiyle yatak odasındaki şeyleri paylaşmak istemez ama biz ztn olayı en ınce detayıyla istemiyoruz kısa ve öz ve küçük tüyo larla anlıyacagımızı düşünüyorum
kızlar ben hiç orgazm olamıyorum ya. 4 senedirevlendiğimden beri yani hiç olmadım
katılıyorum sana .bendeolamaıyorum ama esımıde cok sevıyorum.ne olcak bole bılmıyorum.zor.
evlendım evlenelı bunu kendıme dert etmıştım öncelerı ama hatırlarsanız sıze bı yöntemden bahsetmıştım hatta erkek dıyenler oldu bahsettıgım yöntemden dolayı ama erkek dıyenler oldugu gıbı ınanıp uygulayan teşekkür edenler sonuç alanlar msj atan arkadaslar da oldu samımı olduklarına inandıgım kişilerin msjlarına cvp yazdım uzun uzun.. orgazmı bılmedıgım günlerde burda bende sıze dert yanıyodum şunu yaptım yok bunu yaptım yok olmadı dıye uzun zaman takıp ettım..artık ögrendım.. bnm dediğim yöntemle orgazm olmayı öğrendıkten sonra fantezılerle bunu cınsel ilişkiye aktarmalısınız kendı kendıne vajınal orgazm olan kadın ilişkide neyden çok tahrık oluyosa onu düşünsün artık böyle yapıyorum ve her ilişkimde kolayca orgazm oluyorum burda samımıyetsız gırgırına bulunan insanlar var yanı bu konuda oyüzden dıyorum kı samımı gercekten bu meseleden dolayı sıkıntıda olan arkadaslara özelden msj atabılırım ama inandıgım kişilere ve ben önerıde bulunmuyorum dedıgımı yapan arkadasların basarıya ulaşması fiziksel bı problemı yoksa kesın dıyebılırım yanı somut şeyler söyluyorum.......
Ben daha yeni okuyorum yazılanları...sanırım benim de bazı önerilere ihtiyacım var...
merhaba arkadaşlar.orgazm belirtileri nerledir acaba,çok afadersiniz benim çişim geliyor sanki altıma kaçıracakmışım gibi oluyorum ve bu yüzden eşimi durduruyorum.yanlış mı yapıyorum acaba:18:
Acemifor senin özel mesaj atma şansın yoktur , ya sen sorununu buradan uygun bir dille bizlere anlatacaksın yada mesaj doldurma topiklerinde 100 mesajı tamamlayacaksın o zaman özel mesaj atabiliyorsun
sana yardım etmeyi isterim çünkü bende bu konuyu baya araştırdım ve buradada benim gibi araştırıp sonuca ulaşanlarıda gördüm kendi adıma diyeyim yardımım olucaksa seve seve yardımcı olurum
şunuda ekleyeyimki genelde orgazm olamama sebebi kadınların eşlerinden kaynaklı oluyo , burada orgazm olmayı başaran arkadaşların çogunluğunun zaten eşleri destekti ve beraberce bu durumu atlattılar
çok önemli öneriler var eminim faydalı olacaktır
@hello2099 merhaba bahsettiğiniz yöntemi özelden gonderebılırmısınız bu konuda cok muzdaribim
Ben daha yeni okuyorum yazılanları...sanırım benim de bazı önerilere ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?