Bence de orgazm olacak mıyım olmayacak mıyım düşüncesiyle insan o ana odaklanamaz. Erkeklerin erekte olacak miyim kaygısıyla erekte olmamaları gibi.
Ne yapıyorsunuz sorusuna gelince, daha doğrusu ne yapmalıyız kısmına geleyim ben şimdilik
bence olabildiğince rahat olmak, kendini birakmak ve burada bir topikte de okuduğum gibi, yeterince tahrik olmadan başlamamak.
Yaradılış gereği erkekler neredeyse her daim hazir oluyorlar zaten ama kadınlarda öyle değil. Erkeğin bir meme görmesi yeterliyken ya da bir bakış bile yeter onlara. Hatta çoğuna nefes alsan yetiyor da neyse şimdi konumuz o değil
istisnai durumlar hariç kadınlar çoğu zaman ön sevisme bekliyor. Çünkü duygusal yaratıklariz. Once iki tatli sözle, biraz sevilmeyle hazırlanmak istiyoruz ve ennn ama en önemlisi kendimizi güzel hissetmek istiyoruz. Seksi çamaşırlar giyince bile kendinden tahrik oluyor insan. Yani kendini çok seksi hissederek/hissettirilerek başladığın ilişkiyle, kendini o an beğenmeden (en basitinden kıl tüy problemin varsa) başladığın ilişkiden aldığın verim aynı olmaz. Çünkü kafan ve ruhun tam anlamıyla o anda değil, içinde beğenilmeme kaygın var.
Özetle kadınlar, tahrik olmuş eşleri ilişkiyi başlatınca genelde geri çevirmiyorlar ve erkeklerin geneli ön sevişmeyi uzatmadan sadede gelmeyi sevdiği için, kadın kendini olaya verene kadar is isten geçmiş oluyor. Bilinçaltında orgazm olabilecek miyim, nasıl görünüyorum endişesi, yeterince tahrik olunmadigi için hissedilen acı da cabası; Sonuç=hüsran
Yani önemli olan yeterince tahrik olmak diye düşünüyorum