- 15 Mayıs 2011
- 137
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle bana da öyle geliyor. Yada herşey kafada mı bitiyor. Kafamda deli sorularBen de bunun mümkün olabileceğini düşünmüyorum sanki saatlerce bile sürse olmam gibi geliyor
Benim için sade ve sadece üstte olduğum pozisyonda gerçekleşebilen bir durum.
Yine klitoral orgazm gibi aynı bölgenin iç kısmında mı uyarı hissediyorsunuzBenim için sade ve sadece üstte olduğum pozisyonda gerçekleşebilen bir durum.
Siz kontrolü alın git gel yapın eşinizin üstünde olun penis girip çıkarken klitorise değiyor ya o vajinal orgazmı sağlıyor bendeBende asla vajinal orgazm olamıyorum eşim içimde git gel yaparken mutlaka klitorisi okşayarak boşalabiliyorum sadece.
Yinede işe yaramıyor ters cowgirl çok yaptığım halde.Siz kontrolü alın git gel yapın eşinizin üstünde olun penis girip çıkarken klitorise değiyor ya o vajinal orgazmı sağlıyor bende
Ben terste odaklanmıyorum yüz yüze olmayı seviyorum yüz yüze şekilde eşimin üzerinde oluyorum ama bu aşamada vajina kaslarını kasmak ise yarıyor. Kastııgınızı söyle anlarsınız parmağınızı sokun vajinaya kasın bırakın zaten parmaktan hissedersiniz doğru yapıyorum diye daralıp genişliyor vajina içi kas kasıncaYinede işe yaramıyor ters cowgirl çok yaptığım halde.