Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşayan bilir.Merhaba
Vajinal orgazm diye birşey gerçekten var mı? İki yıllık evliyim ve sadece klitoral orgazm yaşayabiliyorum. Nasıl birşey bu? Ne yapmak lazım bunun için nasıl bir his yani :) Yaşayan paylaşabilir mi
Evet gercekten var. Cok bir farki yok klitoral orgazmdan. Kendinizi taniyip nasil zevk aldiginizi ogrenmeniz lazim. Klitoralle baslayip devamini esinizle getirmeye calisin. Kafanizi bosaltin o an dert etmeyin olcak miyim felan diye.Merhaba
Vajinal orgazm diye birşey gerçekten var mı? İki yıllık evliyim ve sadece klitoral orgazm yaşayabiliyorum. Nasıl birşey bu? Ne yapmak lazım bunun için nasıl bir his yani :) Yaşayan paylaşabilir mi
Çoğu kadın doğum uzmanı yok diyorMerhaba
E bizim oldugumuz ne o zaman?Çoğu kadın doğum uzmanı yok diyor
Ben demiyorum bana kızmayın kilitoral orgazmdan başka orgazm olmadığını söylüyorlarE bizim oldugumuz ne o zaman?
Yok kizmadim sadece sordum.Ben demiyorum bana kızmayın kilitoral orgazmdan başka orgazm olmadığını söylüyorlar
Benim anladığım şu şekilde kilitoris vajenin üst kısmından başlayıp içerilere doğru dallanıp uzayan bir yapı. Biz üst kısımda orgazm olduğumuz zaman kilitoral orgazm olduk diyoruz. Ama aşağı tarafta penis girişiyle orgazm olunca aslında yine kilitoris uyarılmış oluyor. Sanırım onu daha yoğun yaşıyoruz ama yine kilitorise bağlı gerçekleşiyor. Yoğunluğu fazla olduğu için bize farklı geliyor olabilirYok kizmadim sadece sordum.
Kadinin ustte oldugu pozisyon bence.Kafa rahat olmalı sanırım asıl anahtar bu. Ama hangi pozisyonda bu daha mümkün oluyor mesela,
Klitoral da vajinal da oldum her ilişkinizde olmasa da yaşıyorum ön sevişmeyin uzun tutun kendinizi serbest bırakın o ana odaklanın ne zaman olacak şimdi olacak niye olmuyor demeyin kendinizi serbest bırakın öncelikle siz bi kendinizi keşfedin nasıl nereden zevk aldığınızı bulunMerhaba
Meslek hastalığı galibaÖyle bi başlık atmışsınız ki, kurumsal bir firmaya ait bi mail başlığı gibi: Müşterilere sevkiyat birimi Hk. Agshdjdj demeden geçemedim
Olamıyorsa demek ki. Ne diyecek evet var ama bilmiyorum ben hiç olmadim dese olmaz şimdi :)Çoğu kadın doğum uzmanı yok diyor
Bende böyle okudum çoğu yerde ama var demek ki biz olmuyoruzOlamıyorsa demek ki. Ne diyecek evet var ama bilmiyorum ben hiç olmadim dese olmaz şimdi :)