Orgazm gerçekten beyinde midir? İnanıyor musunuz

şanslısınız peki ilk ilişkinizden itabaren orgazm olabiliyor muydunuz ? bildiğim kadarıyla vajinusmustunuz.vajinismusu yener yenmez olabildiniz mi orgazm
Yenmeden önce sürtünme vs ile klitoral olanı hep yaşıyordum zaten Yendikten 2 hafta sonra kadar vajinal olanı yaşadım ama bu her zaman olmuyor

Her ilişkide sabit orgazım olurum şanslıyım galiba .. pozisyon önemli tabi benimki hep aynı pozisyonda olurum
Aynen pozisyon çok önemli üst pozisyonda zaten oluyor alt pozisyonda da eşim hafif üstüme yatıyor böylece gitgel esnasında klitorisim uyarılıyor . Her ilişkimde mutlaka bende rahatlarım :)

Aynen pozisyon çok önemli üst pozisyonda zaten oluyor alt pozisyonda da eşim hafif üstüme yatıyor böylece gitgel esnasında klitorisim uyarılıyor . Her ilişkimde mutlaka bende rahatlarım :)
Alt pozisyondada oldum ama çok nadir .. üstte bütün kontrol bendeyken fazla güzel oluyor

İkisi aynı şey çok kez açıklandı bu g noktası da kesinleşmiş bir nokta değil klitoris sevisirken zaten gidip gelmeyle dokunma olduğundan aynı sey oluyor

beyinde bitiyor ama partnerinde etkisi var. sürekli posizyon değiştirmek kadının konsantrasyonunu bozar bide kadın kendini iyi tanımalı neyden hoşlandığını bilmeli partnerine bunu söylemeli bu şekilde daha kolay olur.

Adam hep aynı adam, organ aynı organ ama her sevişmede orgazm olmuyorsun.
Düşünüyorum senede belki 5 en fazla 10 kez yaşadığım orgazm ne vakitlerdeydi?
1) Tatildi ertesi gün iş stresimiz yoktu.
2) Moralimi bozacak bir şey yoktu.
3) Kafam bombostu ve sadece konuya odakliydim.
4) Daha sevişmenin başında havamdaydım, giyim vs hazirlikliydim.
5) Eşimin bastan sona performansında çok açık fark söz konusuydu.

hem beynim uyuşuyor hemde titriyorum. Bence her ikiside aynı ağırlıkta.

Kafa doluysa kesinlikle olmuyor sadece yaşadığın şeyi düşünebilmen lazım. Bu yüzden aslında beyinde bitiyor. Adam ne yaparsa yapsın hiç işe yaramadığı zamanlar oldu. Odaklanma zevk alacağına inanma esas. Bazen öyle hazır oluyor ki beden de beyin de ön sevişmeye gerek bile kalmıyor. Bazen da o kadar çok şey düşünüyorsun ki saatlerce oynaşsan bana mısın demiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…