- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.722
-
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
Yenmeden önce sürtünme vs ile klitoral olanı hep yaşıyordum zaten Yendikten 2 hafta sonra kadar vajinal olanı yaşadım ama bu her zaman olmuyorşanslısınızpeki ilk ilişkinizden itabaren orgazm olabiliyor muydunuz ? bildiğim kadarıyla vajinusmustunuz.vajinismusu yener yenmez olabildiniz mi orgazm
6 yıldır hep dışardan hep dışardanAslında Her iki şekilde de klitoris uyarılıyor birinde direkt uyarılırken diğerinde içeriden klitorise uzanan sinirlerin uyarılmasıyla oluyor zevkini alıyorsan
Çokta şeeeeyapmamk lazım
her zaman olmaması bu işin beyinde bittiğinin göstergesi o zaman.ben accuk daha çabalayım belki bir günYenmeden önce sürtünme vs ile klitoral olanı hep yaşıyordum zaten Yendikten 2 hafta sonra kadar vajinal olanı yaşadım ama bu her zaman olmuyor
Çabala çabala elbet bir günher zaman olmaması bu işin beyinde bittiğinin göstergesi o zaman.ben accuk daha çabalayım belki bir gün
beline kuvvetÇabala çabala elbet bir gün
Bende çabalayam belki her gün
hangi pozisyon sorması ayıpHer ilişkide sabit orgazım olurumşanslıyım galiba .. pozisyon önemli tabi benimki hep aynı pozisyonda olurum
Aynen pozisyon çok önemli üst pozisyonda zaten oluyor alt pozisyonda da eşim hafif üstüme yatıyor böylece gitgel esnasında klitorisim uyarılıyor . Her ilişkimde mutlaka bende rahatlarım :)Her ilişkide sabit orgazım olurumşanslıyım galiba .. pozisyon önemli tabi benimki hep aynı pozisyonda olurum
Üst pozisyonların kralıyım her üste geçtiğimde biraz git gel göz teması iki güzel söz al sana orgazım . İnsan sıkılmadan hep aynımı olur ben hep aynı oluyorumbeline kuvvet
hangi pozisyon sorması ayıpgenelde kadınlar üstteyken orgazm olur derler ama yok oda olmuyor
Alt pozisyondada oldum ama çok nadir .. üstte bütün kontrol bendeyken fazla güzel oluyorAynen pozisyon çok önemli üst pozisyonda zaten oluyor alt pozisyonda da eşim hafif üstüme yatıyor böylece gitgel esnasında klitorisim uyarılıyor . Her ilişkimde mutlaka bende rahatlarım :)
Ben koyun gibi yatmayı seviyomAlt pozisyondada oldum ama çok nadir .. üstte bütün kontrol bendeyken fazla güzel oluyor
Ben koyun gibi yatmayı seviyom
Yukarda fazla yoruluyorum
İkisi aynı şey çok kez açıklandı bu g noktası da kesinleşmiş bir nokta değilİlişki esnasında klitorisi direkt uyarmak klitiroral orgazma girer
vajinal orgazmda içerden klitorise uzanan sinirlerin g noktasının uyarılması lazım
içerden uyarılınca vajinal orgazm denilebilir.
Klitorisi doğrudan uyarmak ve bunun eşinin git gel yapması esnasında olması vajinale girmez. Bence.