- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.486
-
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
Ay bilsemCinselliğe baslamadan önce partnerinizi hayal etmeye baslayın sonra onun size dokunuslarını hayal edin. Sonra bam bam...Ya düşünsenizde o hayal gerçekleşiyor. ( Ben bu şekilde konstre oluyorum birde tam olarak nerelerime dokununca tahrik oluyorum ya da ben onun neresine dokununca tahrik olurum onu iyi bilince de iyi oluyor ) benden tavsiye bu arada orgazm dediğiniz sey kadındaki boşalma hissi dimi yanlş bilmiyorum bunu nerdeyse her iliski de yasadım ama orgazm mı oluyor yani bu benden aşırı sıvı gelmiyor ama baya bi rahatlama hissi geliyor yaptığımızda yani çok az bi sıvı geliyor o esnada bu mu şimdi orgazm biri beni aydnlatsın
Vücudunuzun zevkten ritmik kasılıyor olması lazım rahatlama hissinin ardından.Cinselliğe baslamadan önce partnerinizi hayal etmeye baslayın sonra onun size dokunuslarını hayal edin. Sonra bam bam...Ya düşünsenizde o hayal gerçekleşiyor. ( Ben bu şekilde konstre oluyorum birde tam olarak nerelerime dokununca tahrik oluyorum ya da ben onun neresine dokununca tahrik olurum onu iyi bilince de iyi oluyor ) benden tavsiye bu arada orgazm dediğiniz sey kadındaki boşalma hissi dimi yanlş bilmiyorum bunu nerdeyse her iliski de yasadım ama orgazm mı oluyor yani bu benden aşırı sıvı gelmiyor ama baya bi rahatlama hissi geliyor yaptığımızda yani çok az bi sıvı geliyor o esnada bu mu şimdi orgazm biri beni aydnlatsın
Katılıyorum bacım aynı durumdayızbende vajinal orgazm olamayanlardanım. çok özeniyorum ilişki esnasında 2-3 defa orgazm olan kadınlara ben 1e razıyım da olmuyor.
yaşca büyük komşum ilk evliliğinde aynı problemi yaşadığını ama ikinci evliliğinde orgazm olabildiğini söyledi.formülü eşinin ilişki esnasında klitorise dokunması imiş böylelikle vajinal orgazm olmayıda öğrenmiş
sonradan öğrenilebilen bişey mi? başta yaşamayıp sonrada yaşayan var mı ben çok merak ediyorum
İlişki esnasında klitorisi direkt uyarmak klitiroral orgazma girerbende vajinal orgazm olamayanlardanım. çok özeniyorum ilişki esnasında 2-3 defa orgazm olan kadınlara ben 1e razıyım da olmuyor.
yaşca büyük komşum ilk evliliğinde aynı problemi yaşadığını ama ikinci evliliğinde orgazm olabildiğini söyledi.formülü eşinin ilişki esnasında klitorise dokunması imiş böylelikle vajinal orgazm olmayıda öğrenmiş
sonradan öğrenilebilen bişey mi? başta yaşamayıp sonrada yaşayan var mı ben çok merak ediyorum
evet ama klitoral orgazmı ilişki esnasında yaşayınca böyle böyle vajinal orgazm olmayı öğrendiğini söyledi e beyinde bittiğini düşünürsek mantıklı geldi bana.İlişki esnasında klitorisi direkt uyarmak klitiroral orgazma girer
vajinal orgazmda içerden klitorise uzanan sinirlerin g noktasının uyarılması lazım
içerden uyarılınca vajinal orgazm denilebilir.
Klitorisi doğrudan uyarmak eşinin git gel yapması esnasında olması vajinale girmez. Bence.
Yani g noktası var yok ben bilmiyorum tek bildiğim şey içerde bi yer var ve penisin oraya baskı yapması ile orgazm oluyorsun su gibi sıvı geliyor o esnadaevet ama klitoral orgazmı ilişki esnasında yaşayınca böyle böyle vajinal orgazm olmayı öğrendiğini söyledi e beyinde bittiğini düşünürsek mantıklı geldi bana.
g noktasının aslında olmadığını söyleyenlerde vardı anlamadım ya
Neyi düşünüyon de bakamBence de beyinde hayal gücü ile carpisiyor
Ben ustte iken orgazm oluyorum genelde ve hayalimde bir tek seyi dusununce doruklara variyorum
Alttaykende g noktasi falan filan uyarilinca oluyor ama ustteki kadar titretmiyor beni
Sihri kacarsa yaNeyi düşünüyon de bakam
şanslısınızYani g noktası var yok ben bilmiyorum tek bildiğim şey içerde bi yer var ve penisin oraya baskı yapması ile orgazm oluyorsun su gibi sıvı geliyor o esnada