Orgazm gerçekten beyinde midir? İnanıyor musunuz

TeslaninOsilatoru

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
1.527
3.486
Sizlerin düşüncelerini merak ediyorum arkadaşlar. Ne düşünüyorsunuz cinsellikte orgazm hayal gücünde midir? Yoksa eşlerimizin malum uzuvlarında mı. Kimisi diyor ki hiç bir önemi yok uzun kısa ince kalın vs farketmez(tabi erken boşalmayı ayrı tutuyorum burda o başlı başına bir sorun ve cinselliğin ortasına dinamiti bırakan durum). Bazıları da sadece bununla alakalı görüyor cinselliği. Bu arada en tutkulu sevişmelerin lezbiyen ilişkilerde olduğunu duydum ne kadar doğrudur. Not: orgazm olamıyorum

Cinselliğe baslamadan önce partnerinizi hayal etmeye baslayın sonra onun size dokunuslarını hayal edin. Sonra bam bam... Ya düşünsenizde o hayal gerçekleşiyor. ( Ben bu şekilde konstre oluyorum birde tam olarak nerelerime dokununca tahrik oluyorum ya da ben onun neresine dokununca tahrik olurum onu iyi bilince de iyi oluyor) benden tavsiye bu arada orgazm dediğiniz sey kadındaki boşalma hissi dimi yanlş bilmiyorum bunu nerdeyse her iliski de yasadım ama orgazm mı oluyor yani bu benden aşırı sıvı gelmiyor ama baya bi rahatlama hissi geliyor yaptığımızda yani çok az bi sıvı geliyor o esnada bu mu şimdi orgazm biri beni aydnlatsın

Ay bilsem bilen biri bizi aydınlatıversin bi zahmet. Bir de klitoral orgazm kolay oluyorum da o his cabuk geçiyor. Asıl kastım vajina orgazm

Bence kesinlikle beyinde. Tabi görsellikte çok önemli göbekli çekiciliği olmayan biriyle beraber olurken orgazm olmak zor olur diye düşünüyorum. Bence karşındaki kişiyi çekici ve seksi bulmak çok önemli eğer ortam loş ışıksa hafif müzikte varsa ve aklından başka hiçbir şey geçmiyorsa kesinlikle olunur

Vücudunuzun zevkten ritmik kasılıyor olması lazım rahatlama hissinin ardından.

bende vajinal orgazm olamayanlardanım. çok özeniyorum ilişki esnasında 2-3 defa orgazm olan kadınlara ben 1e razıyım da olmuyor.

yaşca büyük komşum ilk evliliğinde aynı problemi yaşadığını ama ikinci evliliğinde orgazm olabildiğini söyledi.formülü eşinin ilişki esnasında klitorise dokunması imiş böylelikle vajinal orgazm olmayıda öğrenmiş

sonradan öğrenilebilen bişey mi? başta yaşamayıp sonrada yaşayan var mı ben çok merak ediyorum

Katılıyorum bacım aynı durumdayız

İlişki esnasında klitorisi direkt uyarmak klitiroral orgazma girer
vajinal orgazmda içerden klitorise uzanan sinirlerin g noktasının uyarılması lazım
içerden uyarılınca vajinal orgazm denilebilir.
Klitorisi doğrudan uyarmak ve bunun eşinin git gel yapması esnasında olması vajinale girmez. Bence.

evet ama klitoral orgazmı ilişki esnasında yaşayınca böyle böyle vajinal orgazm olmayı öğrendiğini söyledi e beyinde bittiğini düşünürsek mantıklı geldi bana.

g noktasının aslında olmadığını söyleyenlerde vardı anlamadım ya

Ben vajinal orgazm olamıyorum sanırım mutlaka klitoral olarak aynı anda kendime dokunmam lazım. Kafada bitiyor mu bilmiyorum ama olay kişiden kişiye ciddi anlamda farklılık gösteriyor. Kendine dokunmadan vajinal orgazm nasıl olur onu bile bilmiyorum

Bence de beyinde hayal gücü ile carpisiyor
Ben ustte iken orgazm oluyorum genelde ve hayalimde bir tek seyi dusununce doruklara variyorum
Alttaykende g noktasi falan filan uyarilinca oluyor ama ustteki kadar titretmiyor beni

Yani g noktası var yok ben bilmiyorum tek bildiğim şey içerde bi yer var ve penisin oraya baskı yapması ile orgazm oluyorsun su gibi sıvı geliyor o esnada

Yani g noktası var yok ben bilmiyorum tek bildiğim şey içerde bi yer var ve penisin oraya baskı yapması ile orgazm oluyorsun su gibi sıvı geliyor o esnada
şanslısınız peki ilk ilişkinizden itabaren orgazm olabiliyor muydunuz ? bildiğim kadarıyla vajinusmustunuz.vajinismusu yener yenmez olabildiniz mi orgazm

Aslında Her iki şekilde de klitoris uyarılıyor birinde direkt uyarılırken diğerinde içeriden klitorise uzanan sinirlerin uyarılmasıyla oluyor zevkini alıyorsan
Çokta şeeeeyapmamk lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…