- 27 Aralık 2017
- 76
- 13
Merhaba, vajinal orgazm olamıyorum. g-Shot uygulaması bu sorunu çözmeme yardımcı olur mu? Yaptıran biri olarak size sormak istedim.4 5 yıl önce duymuştum bu aşıyı. 4 yıldır senede bir yaptırıyorum. Bu konuda çok mutlu oldum. Hayatım değişti diyebilirim. Bu tarz bir sorununuz varsa tavsiye ederim.
Zevki arttorıyor. Ve indirek orgazma yardımcı oluyorMerhaba, vajinal orgazm olamıyorum. Bu duyguyu hiç yaşamadım. Sadece klitoral orgazm oluyorum. g-shot vajinal orgazm yaşamamı sağlar mı?
kız burda okudum ve bir ay önce yaptırdım.. şöyleki.. önce bir şiş şiş elime geldi ve ilk 3-5 ilişkide girişte ağrı oldu. bebe yağı kullandım. sonra gerek kalmadı .. şunu söylim.. gerçekten değişik bir şeyler oluyor.. hoşuma da gitti... pişman değilim.. ben biraz fantazi amaçlı yaptırdım.. baya değişik hisler oluyor. ama 6-8 ay sonra tekrar gerekir dedi doktor
Ben sadece klitoral orgazm olabiliyorum. Vajinal orgazm hiç olamadım. Bu sebeple bu aşı ilgimi çekiyor. Bu aşı ile vajinal orgazm yaşayabilmek istiyorum artık. Psikolojim bozuluyorher zaman olamıyordum.. ama şimdi daha sık oluyorum
bence dene bir kereBen sadece klitoral orgazm olabiliyorum. Vajinal orgazm hiç olamadım. Bu sebeple bu aşı ilgimi çekiyor. Bu aşı ile vajinal orgazm yaşayabilmek istiyorum artık. Psikolojim bozuluyor
Aynen kaybedecek bir şeyim Yok 1200 tl den başkabence dene bir kere
ben daha pahalı yaptırdım.siz kime yaptıracaksınınz ?? bunu yapan az doktor var diye biliyorumAynen kaybedecek bir şeyim Yok 1200 tl den başka
Plastik cerrahi veya jinekologben daha pahalı yaptırdım.siz kime yaptıracaksınınz ?? bunu yapan az doktor var diye biliyorum
bana da söyleyin. fiyat uygun çünküPlastik cerrahi veya jinekolog
değişik bir şey zaten. internette bulursunuzben de merak ettim ilk defa duydum bunu
Merhabalar.G shot dolgusunu yaptirdiniz mi merak ettim.Ben de cok istiyorum.Islem sonrasi yorumunuzu duymak isterimMerhaba, vajinal orgazm olamıyorum. g-Shot uygulaması bu sorunu çözmeme yardımcı olur mu? Yaptıran biri olarak size sormak istedim.
ben memnun kaldım. ama kardeşim hiç memnun kalmadı. zaten dr hanım 10 hastanın yarısında işe yarıyor diyor
Bu kotu haber.cok umutlanmistimben memnun kaldım. ama kardeşim hiç memnun kalmadı. zaten dr hanım 10 hastanın yarısında işe yarıyor diyor
Belki de boyuta bağlıdır işe yarama olayı. Yani p.n.s o noktaya ulaşamıyorsa bence sorun yaptıranda degildir
Hala yaptırmadım. Ama araştırmalarım devam ediyor. Off yine aklıma geldi, valla psikolojim bozulacak...Merhabalar.G shot dolgusunu yaptirdiniz mi merak ettim.Ben de cok istiyorum.Islem sonrasi yorumunuzu duymak isterim