- 18 Nisan 2010
- 69
- 25
-
- Konu Sahibi begonya_06
G noktasini büyütüyormuş, orgazmi kolaylaştırıyormuş. "Evet ben yaptirdim oldu" diyen birine rastlayana kadar inancım yok buna.Tövbeler olsun öyle bir şey mi varmış
Evet var cnm bende yaptırmayı düşünüyorum burda yaptıranlar varsa bilgi almak istiyorumTövbeler olsun öyle bir şey mi varmış
Ayy keşke olsa ben kesin yaptırırım
Bende yaptıranlardan bilgi almak istiyorum boşuna para vermiyelimG noktasini büyütüyormuş, orgazmi kolaylaştırıyormuş. "Evet ben yaptirdim oldu" diyen birine rastlayana kadar inancım yok buna.
Var cnm araştır varAyy keşke olsa ben kesin yaptırırım
Ayy ben bunu araştırıp yaptiririm sonra kocam düşünsünVar cnm araştır var
Evet ömrü kısa yazıyo ama osıradada orgazm olmayı öğrenirz belki kalır etkisi bilmiyorum olan lardan duysak süper olurÖmrü 6 aymis 6 ayda bir tekrarlamak lazım diye yazmıştı bir doktor.
Konuları neden takip edersinizki cinsellikte açmıştım net cvp alamadım genital estetik daha doğru olur bu konu için diye düşündüm burda açtım nolmuş yani bilgi almak yapanlardan tecrübe istemek suçmu nekadar ön yargılısınızNence siz cok kafanıza taktığınızdan olmuyo. Bu 2. Konunuz. Yaptırıp deneyin madem.
Net bi bilgi almadan yaptıranlardan okadar para vermek istemiyorumKonuları neden takip edersinizki cinsellikte açmıştım net cvp alamadım genital estetik daha doğru olur bu konu için diye düşündüm burda açtım nolmuş yani bilgi almak yapanlardan tecrübe istemek suçmu nekadar ön yargılısınız
Öf ne ön yargım olcak be dışardan nasıl göründüğünüzü bilin diye yazdım. Ne bu saldırganlık? Gel ısır bari.Konuları neden takip edersinizki cinsellikte açmıştım net cvp alamadım genital estetik daha doğru olur bu konu için diye düşündüm burda açtım nolmuş yani bilgi almak yapanlardan tecrübe istemek suçmu nekadar ön yargılısınız
Oha son cümleyi hiç beklemiyordum patladımÖf ne ön yargım olcak be dışardan nasıl göründüğünüzü bilin diye yazdım. Ne bu saldırganlık? Gel ısır bari.