• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Organizasyonuma İsim Bulamadım

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.575
448
hukuk
Kızlar merhaba, kına organizasyonu yapıyorum. Malzemeleri aldığım kişinin ismi altında organizasyon yaptım 1 yıldır, artık benim istediğim ismi kullanmak istiyorum. Telafuzu kolay olsun , kimse de olmasın diyince hiçbirşey bulamadım. Hazıra konduğum için bu kadar zor olacağını düşünmemiştim . Bana fikir verebilir misiniz?

Türkçe mi, yabancı isim mi olsun?

Kızlar merhaba, kına organizasyonu yapıyorum. Malzemeleri aldığım kişinin ismi altında organizasyon yaptım 1 yıldır, artık benim istediğim ismi kullanmak istiyorum. Telafuzu kolay olsun , kimse de olmasın diyince hiçbirşey bulamadım. Hazıra konduğum için bu kadar zor olacağını düşünmemiştim . Bana fikir verebilir misiniz?
Bal böceği organizasyon :rapci:

Teyzeler soruyorsa geleneksel olsun “Kınalı Eller, Mutlu günüm gibi” 😂 şaka bi yana şimdiden hayırlı olsun Uğur getirsin seçeceğin isim.

Back
X