Organizasyon işim için dahiyane fikirler

Ayyy o neydi gızzz Ama uzaktan yönlendirme nasıl yapıyorsunuz, ben başında durmadıkça hep hatalı yapılıyor tasarımlar Bir de yaptırdığınız şahsı bana özelden yeşillendirir misiniz :)

ben sana özelden bir site ismi vereyim
en azından, afiş etiket, pano bu gibi şeyleri online
daha ucuza da halledebilirsin.
Hemde yorulmamış olursun :)
Ben oradan çok sipariş verdim, ürünler resimde nasıl ise
o şekilde geliyor.

Küçük hediyeler yapabilirsiniz, mesela ben arkadaşıma el gülü yaptırmıştım. İnstagramda çok yüksek fiyat vermişlerdi.
Kalp keçelere dantelle çevreleyip taşla baş harflerimizi işlemişti. Taş yerine çiçeklerde olabilir.
Yine kişiye özel takı kurdelesi olabilir. Bu ikisini ben çok aradım, klasik bişey istemedim ve en son arkadaşım uğraşıp hediye yapmıştı. Sizde kişiye özel ufak talepleri hediye ederek müşteri kazanabiliirsiniz.
Tahta çiçekler ile süsleme yapabilrsiniz, artık tüm tahtlar klasik
Taht yerine salıncak kullanabilirsiniz. Çiçekler ile süslenmiş bir salıncağa denk gelmiştim, çok hoş olmuştu

Bu da süper fikir, hemen stajyerlerimi çağırdım ilgili hocalarıyla kontakt kurduracaklar mezuniyet töreni için. Çok teşekkür ederim

Bence firmalarin genel sorunu her butceye is yapmamasi yani 3 cesit olmali ve herkese hitap etmeli asgari ucrette organizasyon yapabilmeli bizim isyerimiz oto kuafor uzerine orada bile 3 kalite var buna odaklanmalisiniz

Bekar mısın? Bir de İstanbul Anadolu ve Kocaeli civarında mısın? Ara beni, boya beni Çok teşekkür ederim.

makaronun hazır tozu var. pasta malz. satan yerlerde bulabilirsin. hazır kek gibi tarifine göre hzırla pişir ama makaron tutturmak zordur. bezede az zordur ama makarona göre daha kolaydır.
ayrıca hayvan ve doga dostu olan çiftler içinde kedi veya köpek mamasını küçük poşetler hazırlayıp içine koyarsınız veya tohum (cam fidesi de olur ) kapsulu hazırlayıp kınada dagıtabilirsiniz.

Dans kızlarım var. Altın maltın olayını ben de pek sevmiyorum. Esasında bu osmanlı tarzı kınalar beni de sıktı. Değişik neler yapabilirim düşünüyorum ama garanti ben yaptıktan sonra yine hepsi çalacak benden Çok teşekkür ederim güzel fikirleniz için.

Aynen öyle yapıyorum, eyvallah pek etmiyorum, fiyat kırma işini pek yapmayı düşünmüyorum çünkü diğerleri ile kalite farkım var ama müşteriler ucuz etin yahnisini tercih ediyorlar

Bunların hepsini organizasyon dahilinde yapıyordum hep, hiç tek tek satmak aklıma gelmemişti. Yardımların için gerçekten çok mutlu oldum

Tahtı çiçeklerle süsledim. Çiçeklerle süslenmiş salıncağım da var ama dış mekan fotoğraf çekimlerinde kullanıyorum genelde. Salona nasıl kurmuşlar acaba :)

Bence firmalarin genel sorunu her butceye is yapmamasi yani 3 cesit olmali ve herkese hitap etmeli asgari ucrette organizasyon yapabilmeli bizim isyerimiz oto kuafor uzerine orada bile 3 kalite var buna odaklanmalisiniz

Haklısınız. Ben 5 ay paket düzenledim, ona göre bir tercih yapıyorlar genelde. Teşekkür ederim.

yaz geldiğ için acık havada da kına yapabilirsiniz. mutlaka uygun bir alan vardır.

Bu iki hediyeyi daha önce yapmıştım. Hem tohum topu hem de kedi maması şeklinde :) Benim de 2 kedim var, kendim de evlenirsem aynı şeyi yapağım :) O tozları araştırayım ben. Çok teşekkür ederim güzel fikirleriniz için.

Hamam ben de düşündüm ama hamamda fotoğrafa izin vermiyorlar.Fotoğrafsız da kimse eğlenmek istemiyor :))

özel hastanelerle görüşün doğum odası süslemeleri yapılıyor o bölümdede iyi para var

Hamam ben de düşündüm ama hamamda fotoğrafa izin vermiyorlar.Fotoğrafsız da kimse eğlenmek istemiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…