Fiyat kırın
Kampanya yapın bir süre diye tarih verin nisan sonuna kasar gelene vs vs gibi
İki kişi gelene indirim arkadaşını getirene indirim vs vs
Bir de organizasyona daha önce olmayan bir şeyler ekleyin
Taht yoksa taht baht yoksa baht
Ne eklenip aman aaaa dedirtirseniz o dikkat çeker millet altta kalmamak için kuyruk olur
Taht yoksa taht baht yoksa baht
Siz kına organizasyonu için anlaşın
Koca bizden
:))) slogan bunu mu yapsam? Bahtınız da tahtınız da bizden
yaa kusura bakma konunu dağıttım
Özenmeyi seven bir millet olduğumuz için şöyle kentin söz sahibi ailelerinden bir kaç iş başlarsanız gerisi gelir diye düşünüyorum
Estağfurullah ne güzel gülüyoruz işte :)
Daha yeni doğum günü atlatmış biri olarak bu tür organizasyon konularında fiyatın çok önemli olduğunu vurgulamak isterim. Dilimizde "ne kadar para o kadar" köfte olsada gönlümüzde uygun fiyatlı olsun kaliteli olsun anlayışı var. Bence bu yönden birşeyler yapın derim. Tabiki zarar etmeyin ama ilk aşamada en azından karınızı biraz düşük tutup çevre edinin.
Ben aslında epey iş aldım ama çok zarar ettim reklam olsun diye. Piyasanın böyle olduğunu hiç bilmiyordum. Mesela pastacılar fahiş fiyat istiyor, baskıcılara en az 300 TL bırakıyorum. Helyum gazı bile geçen yazdan şimdiye nasıl zamlanmış. Çok çok pahalı maliyetler. Üzerine kar da ekleyince ki deli yoruluyorum, stres, beden yorgunluğu vs delirtmeye başladı artık. Tüm bunlar da müşteriye yüksek fiyatla yansıyor. Sorması ayıp özel değilse, kaç kişilik nasıl bir şey yaptırdınız bi de kaç törkiş lira :)
İşiniz bu, araştırıp dedikoduları fırsata çevireceksiniz:)))))Aslında aklıma geldi ama kim kimdir bekar evladı var mıdır? Bunlar nasıl araştırılır ben de bilemiyorum :=)
Fotoğraf çekilmek için çerçeve tasarımı, 120x130 vinil ya da folyo baskı, konuşma balonları kişiye özel tasarım, peçetelikler, su şişelikleri, karton çanta etiketleri, tabaklar için vs çok fazla etiket basımı, hediyeliklere karton etiket vs vs. Çalışmalar da ücrete dahil olduğu için gerçekten çokmatbaa kısmı çok yüksek değil mi?
neler var içerisinde
Şöyle söyleyeyim, dediğiniz gibi piyasa almış başını gitmiş. Ben böyle olduğunu görünce tamamen kendi el emeğime döndüm. Birçok şeyi kendim yaptım. Kurabiye ve doğum günü pastasını arkadaşıma yaptırdım. Yinede bana 30 kişilik evde olan bir parti 650 liraya geldi. A dan Z ye herşeyiyle. Ama şu da var mesela pasta için şunu gördüm benim beğendiğim pastaya instangramda filan verilen fiyat 650-750 arasıydı. Sonra öğrendim ki kalıbı filan her malzemesiyle bu pasta 140 liraya mal oluyor. Gerisi emek adı altında alınan para. El insaf.Ben aslında epey iş aldım ama çok zarar ettim reklam olsun diye. Piyasanın böyle olduğunu hiç bilmiyordum. Mesela pastacılar fahiş fiyat istiyor, baskıcılara en az 300 TL bırakıyorum. Helyum gazı bile geçen yazdan şimdiye nasıl zamlanmış. Çok çok pahalı maliyetler. Üzerine kar da ekleyince ki deli yoruluyorum, stres, beden yorgunluğu vs delirtmeye başladı artık. Tüm bunlar da müşteriye yüksek fiyatla yansıyor. Sorması ayıp özel değilse, kaç kişilik nasıl bir şey yaptırdınız bi de kaç törkiş lira :)
Tüm bunlar içinde biriyle anlaşabilirsiniz. O zaman daha uygun olur fiyatlar bence. Çünkü bu etiket şu bu işini yapanlar matbaalarla anlaşıyor zaten. Hem böylece başkalarınada ekmek kapısı çıkmış olur :)Fotoğraf çekilmek için çerçeve tasarımı, 120x130 vinil ya da folyo baskı, konuşma balonları kişiye özel tasarım, peçetelikler, su şişelikleri, karton çanta etiketleri, tabaklar için vs çok fazla etiket basımı, hediyeliklere karton etiket vs vs. Çalışmalar da ücrete dahil olduğu için gerçekten çok
Tüm bunlar içinde biriyle anlaşabilirsiniz. O zaman daha uygun olur fiyatlar bence. Çünkü bu etiket şu bu işini yapanlar matbaalarla anlaşıyor zaten. Hem böylece başkalarınada ekmek kapısı çıkmış olur :)
Şöyle söyleyeyim, dediğiniz gibi piyasa almış başını gitmiş. Ben böyle olduğunu görünce tamamen kendi el emeğime döndüm. Birçok şeyi kendim yaptım. Kurabiye ve doğum günü pastasını arkadaşıma yaptırdım. Yinede bana 30 kişilik evde olan bir parti 650 liraya geldi. A dan Z ye herşeyiyle. Ama şu da var mesela pasta için şunu gördüm benim beğendiğim pastaya instangramda filan verilen fiyat 650-750 arasıydı. Sonra öğrendim ki kalıbı filan her malzemesiyle bu pasta 140 liraya mal oluyor. Gerisi emek adı altında alınan para. El insaf.
Canım öncelikle işiniz hayırlı olsun :)
Pek fikrim yok ama
insta hesabın iş hesabınsa yaz özelden takip edeyim :)
1 takipçi 1 takipçidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?