Organizasyon işi kurmak

nurr06

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
166
269
23
30
Merhaba Hanımlar,
Ben mühendisim ama organizasyon işine girmek istiyorum büyük bir şey değil söz nişan doğum günü baby shower hastane odası süsleme vs. Gibi. Eğleneceğim ve patronu olacağım iş istiyorum özel sektörde çalışıyorum mesleğimle ilgili 3 yıldır ama içimde hep kendi işim olsa hayali var acaba nerden başlamalıyım maliyeti iş planı nasıl olur acaba bu işin avantaj dezavantaj vs.fikirlenizi bekliyorum:))

bu pandemide. hersey sıkıntılı bence suan hıc bulaşmayın

Şuan için değil ama ileri ki zaman için en azından bir fikrim olsun önümü göreyim istiyorum

O kadar çok yapıldı ki bu iş. Sektörde yerini kapanlar şuan balını yiyor. Etrafımda organizasyon açıp aynı hızla yok olan çok arkadaşım oldu naçizane tavsiyem büyük yatırım yapmayın önce zevk için mesela yeğeniniz olur kardeşiniz olur anne babanız olur onlara bir deneyin ufak tefek reklamda olur hem baktınız tutuyor sonra büyütün. Birden girince sizin için hayal kırıklığı olmasın...

Bende 2 aydır bu işe başladım. Hiç göründüğü gibi değil. sadece söz nişan organizasyonu olarak 26 bin gitti. Çok maaliyetli ve asla almakla iş bitmiyor. Bu dönemde beklemenizi tavsiye ederim. Ama başlarım dersenizde bu işi yapıp ürünlerini satan çok kişi var onlardan ürünleri alıp başlamak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…