selam, öncelikle evlilik hazırlığı yapanlara hayırlı olsun :) o günün muhteşem geçmesi,herkesi memnun etme,mutlu görme çilesi kendi heyecanınızın bile önüne geçiyor :) ben ablamın düğününde bu sıkıntıları bizzat yaşadım, ve sonrasında aksaklıklardan yola çıkarak düğün,nişan ve kına organizasyonları yapmaya başladım.çünkü herkes için önemli olan bir gün herkes kendi özel gününün prensesi :) ve her organizasyonunu yaptığım düğün ayrı bir heyecan karşınızdaki insanları mutlu görmek, bu yüzden organizasyon seçenekleri arasında düğün organizayonları yapmayı tercih ettim.bana göre en özeli çünkü..bu konuda da düğün sahiplerinin kendi bütçelerine göre seçenek ayarlaması tasarlıyorum,seçenekleri sunuyorum ve öncelik her zaman paradan ziyade gelin ve damadın içine sinmesi benim için..çünkü ben normal bir işte zaten çalışıyorum,bu yüzden de kar amacı gütmek önceliğim değil keyif için yaptığım birşey bu..o yüzden dilerseniz benimle irtibata geçebilirsiniz. daha önce yaptığım organizasyonlardan referans görüntülerde verebilirim şu an için sadece istanbul ve ankara için hizmet verebilmekteyiz..herkesin kendini prenses gibi hissedebileceği sorunsuz düğünler dilerim sizlere :)