benim düğünüm bursada oldu asude organizasyon tarafından düzenlendi gerçektende çok güzeldi ben ve eşim çok memnun kaldık.bursa için çok iyi bir firma hem fiyat olarak, hemde anlayış olarak.Bursa'da çok firma var ama verdikleri fiyatlar gerçektende inanılmaz bu firma aynı işi çok uygun bir fiyata yaptı, ödeme konusunda ise 3 taksit yapması bizim için çok iyi oldu, ödeme konusunda hiç sıkıştırmadılar bu çok iyi oldu.özelliklede bursada kır düğünü yapacak arkadaşlar bir sitelerini incelesin derim, masa üstü mumluk ve şamdanları da çok güzel fiyat olarak masa başı 25 tl ye geldi bize bir bakın derim arkadaşlar .
arkadaşlar asude organizasyon bursa suare de muhteşem bir düğün yaptı diyorum bir bakmanızı tavsiye ediyorum bursada suare de yapılan ilk düğün mükemel olmuş bir inceleyin
canım benimde bu yaz bursada düğünüm olacak masa başı 25 l derken bu ücret neleri kapsıyor daha ayrınıtılı bahsedebilirmisin yada özelden yollar mısın...ben de bu firmayı buldum netten ama onlarla görüşmeden önce senden önbılgı almak ıstıyorum..tecrübesizce daqwranmak istemem karşılarında