• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

organik z.yag,tereyag,salça,bal,toz biber,tahin,pekmez,peynir,zeytin,kurutulmus sebze

pelin7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
3.551
25
118
Antalya
koy usulu hiçbir katki maddesi olmayan urunler dusunenler yazabilirsiniz

arkadaslar ayrica inek ve keçi sutumuz de mevcut.suzme yogurdumuz da var.yalniz sulandirilarak yenir kati halde hafif eksi ama çok lezizdir.isteyene fiyat vericem.

bizde siyah yok ama komsumuzda vardir ama nasildir bilmiyorum.bizimki yesil içinde Hiçbir Kttkki boya yok

ay cnm benim hayirlisi olsun.yarin senin için arastiricam saglikli beslen herseyin organigini ye iyi beslen vitaminini al

anlamadim cnm neyi yazmamisim fiyatlarini mi.elimde olan butun organik urunleri yazdim

domates salçasi 17 TL biber salçasi 20 TL tarhana 22 TL pekmez 18 TL tahin 22 TL dovme tereyag 28 TL zeytinyag 18 TL kirmizi toz biber 22 TL bal 25 TL siyah zeytin 20 TL yesil kirma zeytin 17TL peynir 30 TL yarim yagli suzme yogurt 14 TL yagli suzme yogurt 15 TL kurutulmus kirmizi biber ipi 20 TL

Prof dr Ibrahim Saraçoglu canli yayinda bizim siyah tahinimizi onerdi.arkadaslr almak isteyeler yazabilirsiniz.ozel msj atmaniza gerek yok topigi takipteyim

dogru diyorsun cnm organik urunle digeri arasinda çok fark var.afiyetle yiyin.bi isteginiz varsa yollarim cnm

peynir baya bi var keçi sutu çok fazla yok ama elimde olani gonderirim.mesaj la nomu yolladim.sana ne kadar lazim keçi peynirinin llor seklinde olanini mi peynir seklinde olanini mi istiyorsun gerci ikisi de mevcut.en saglikli ve besleyici olani keçi peyniriymis .inekte var ama keçi ayri olur

Back